Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mřížka vždy navrchu

Od: jaryncharvat* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda nevíte jak vytvořit ve Windows mřížku, která by se mi zobrazovala stále navchu. Tedy zapnu si například Mozillu a mřížka bude stále vidět. Ješte by bylo dobré kdybych si mohl mřížku nastavit sám (mám na mysli například počet čar, vzdálenost od sebe, atd.) Děkuji Jaroslav Charvát

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Chápu váši potřebu správně tak, že vidět na monitoru by byla primárně mřížka - bez ohledu na aktuálně ´aktivní´ okno?

Jedině nakreslit na monitor...

buss

A proč by to nemělo jít, je to jen program...

mowla*

Jo - odpověděl jsem špatně... Naprogramovat lze všechno...

Má odpověď měla vyznít ve smyslu, že takové schema MS nenabízí (aspoň pokud vím) a není (opět - alespoň pokud vím) ani v ´nabídce´ na netu...

n
hodnocení

0x

Da se to naprogramovat, urcite to nekde na netu najdes. Predpokladam, ze to chces kvuli graficke praci ze?

K cemu to chces? Kdyz mi to pripadne zajimavy a potrebny i pro me a nenajdes to nekde na netu, tak to napisu ;)

buss

Tak třeba já jsem ji potřeboval, když jsem chtěl zvětšit mapu, překreslit, ne tisknout, ve větším měřítku. Konkrétně celý les z monitoru, obrysy a některé body.

hodnocení

0x

takto speciálně jednoúčelový soft se bude těžko hledat,jestli existuje...

jaryncharvat*
hodnocení

Byl bych rád i za víceučelový, pokud jednou jeho funkcí bude i ta s mřížkoou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]