Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

napajeci zdroj notebook - oprava

Od: daweeee odpovědí: 2 změna:
ahoj. prosim o radu. odesel mi napajeci zdroj k notebooku. respektive se asi prekroutil kabel. rad bych ho zkratil a znovu pridelal (tak mi to jednou opravili). ale otazka zni, zda na nej muzu sahnout. mam ho otevreny. ale nevim abych nedostal ranu. jestli nemuze byt nejak nabity. kontrolni ledka nesviti. diky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Ahoj je to asi půl hodiny co jsem to předělával taky:) Úplně stejný případ:) Pokud to vytáhneš ze zásuvky, nenakope ti to. Já to jen spojil, omotal izolepou a nabíjí to jak má

daweeee
hodnocení

aha, tak uz nic :(. odpadla nejaka civka asi se odpalila, tak predpokladam ze uz je na vyhozeni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]