Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje zvuk

Od: saja* odpovědí: 22 změna:
opět potřebuji poradit, nejdou mi přehrávat cedéčka ani uložené věci v media player, hlásí mi to, že: program nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením.Je pravděpodobné, že zvukové zařízení naní v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně. Přitom ještě před chvílí to fungovalo normálně. Poraďte, prosím. Děkuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Restartovat pc, kouknout do ovládacích panelů a zkusit ve zvukách přehrát nějaký zvuk, kouknout do správce zařízení (pravé tl na tento počítač...) a kouknout je je pod řadiči zvuku...
tiller
jak poznam ze mi nejde zvukova karta kdyk ji mam integrovanou?
tiller

no a piše to chybu nVidia WDM video capture (univerzal) Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)
co to znamena vubec to nejde zadnym ovladacem opravit?

Jak nejde žádnym ovladačem opravit? Ovladač neni na opravu ale na to aby system znal to dotyčné zařízení a mohl s nim pracovat. Tady evidentně nemáš ovladače a to co píšeš asi určitě neni zvukovka

saja*
hodnocení

Ještě upřesňuji, vlastně nejde zvuk vůbec, ani videa, co mám uložené, přehrjou se bez zvuku a to před tím normálně šlo.

saja*
hodnocení

počítač jsem restartovala a nic. pod řadiči zvuku mám žluté vykřičníky u Bluetooth AV audio a Bluetooth SCO audio a Realtek high definition. Když na to kouknu,píše to, že ovladač nelze zavést, je poškozený nebo chybí - kód 39. Dnes jsem instalovala bluetooth, mohla jsem to způsobit tím?

saja*
hodnocení

Jo a v ovládacích panelech pod zvukama mi to hlásí, že zvukové zařízení neexistuje

pokud se nic nestalo s ovladaci, tak zrejme odesla zvukova karta.

zkuste ji z PC fyzicky vydelat a spustit PC, pak ho zase vypnete a vlozte kartu zpet (idealne to jineho volneho slotu nez byla pred tim). Spustte PC a uvidite jestli ji system najde... pokud nenajde, tak nefunguje. Pokud najde, tak zkuste nainstalovat znovu ovladace.

saja*
hodnocení

to se musí tedy rozebrat počítač? to asi sama nezvládnu, pokud tomu nerozumím, že?čím se to mohlo stát?
saja*
hodnocení

a jak zjistím, jestli se nestalo nic s ovladači?
Ideálně ve správci vykopat vše se zvukovnou,ale alespoň by stačilo vzít instalační cd od zvukovky a znovu ji naistalovat-hlavně položku driver (ovladače) pokud to bude rozlišené a uvidíš
saja*
hodnocení

Díky, znova jsem to nainstalovala a už to funguje. Mohla jsem to způsobit tou instalací bluetooth nebo proč se to mohlo stát?

Ještě bych se chtěla zeptat, co znamená červeně přeškrtnutá ikona Ralink Wireless LAN Card Disconnected? Díky

nevim co to je za bluetooth,čili nevim co umí a co se instalovalo za ovladače, pokud jen adapter tak k tomu nevidim důvod...
to přeškrtnutí znamená že nejsi připojená k žádné wifi síti (myslíš tu ikonu u hodin)
saja*
hodnocení

Přesně tak a co mám udělat pro připojení? celý počítač se mi nějak rozházel, ale nedělala jsem nic jiného, než tu instalaci bluetooth, je to jen adaptér.Poraď, prosím!
Pro to připojení wifi? No nic pokud ho nepoužíváš...
S rozhozenim pc ti neporadim- nevim co a jak se stalo, to už bych musel vidět zvlášť když to ani nepopíšeš *nevi*

carda*
hodnocení

0x
mám ten samý problém ovsem zvuk mi nejde pouze na windows a na ubuntu to de skvele
OVLADAČE, kouknout do správce zařízení, naistalovat ty ovladače, bylo to tu řečeno

tiller
hodnocení

0x

jak poznam ze mi nejde zvukova karta kdyk ji mam integrovanou?

Stejně jako u neintegrované- nehraje, nebe lépeřečeno nejde třeba ani nainstalovat ovladač (ten správný)...
lukyn1811*
Přesně tak. Ještě bych se možná podával, jestli není vypnutá v BIOSu.
OK tak ještě podotku že bych se podíval v případě že by ve win vůbec nebyla ;)*palec**smich*

moi
hodnocení

0x
ahoj, stalo se mi ted uplne to samy, video prehrava beze zvuku, zadnej soubor se neprehraje. presne tak, jak je popsano vyse. Nainstalovala jsem znovu ovladace..a nic...jediny zvuky, ktery se obcas ozvou, jsou kdyz se objevi varovani(treba to, ze soubor nejde prehrat) ...nic vic. Je teda mozny, ze to bude ta prastena zvukovka...takze do servisu s tim? Dekuju...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]