Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz. K televizi mám připojený setobox, který má možnost nahrávání přes USB. Takže tam vždycky dám flashku, nastavím nahrávání a hotovo. Když však někdy v noci dávají více pořadů, které by mne zajímaly, na flashku se nevejdou. Tak dřív, než si pořídím flashku s větší kapacitou nebo externí disk, tak se chci zeptat, zda je možné propojit setobox s počítačem přes USB porty.
Jestli by třeba šlo počítač nastavit, že by se v noci sám zapnul, pak by započalo nahrávání a poté by se zase vypnul.
To asi není reálné, že?
Každopádně děkuji za odpovědi.
A ještě se zeptám, zda by šlo, kdybych si pořídila USB TV tuner, nastavit notebook tak, aby se v daný čas zapnul, nahrál na disk, co je potřeba poté zase v určený čas vypnul? Takto by to šlo?
Díky za rady a hezký den přeji.
Prakticky všechna zařízení jako satelity, DVD rekordéry, set-top-boxy, apod. podporují pouze flešky nebo přenosné disky se souborovým systémem FAT32(pominu-li hodně starý FAT), kde je limit velikosti souboru nějaké 4GB. Většina zařízení udělají soubor 4GB a jedou dál do nového souboru. Ty ostatní žel zastaví nahrávání a šmitec...
Můžete zkusit flešku nebo disk naformátovat třeba na exFAT nebo NTFS ale opravdu je malá šance, že to ten set-top-box vezme...Buď zahlásí chybu, že je fleška poškozená, jestli ji nebudete chtít naformátovat nebo prostě třeba ani nezareaguje že jste tam něco připojil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.