Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nenaběhne, nebootuje

Od: jack* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Koupil jsem si bazarovou desku Asus P5Q3 funkční, a po složení sestavy PC sice zapnu ale obrazovka černá, indikuje to práci s HDD i když není žádný zapojen. Vyzkoušeno všechno náhradní- zdroj, paměti, i CPU s grafikou a pořád stejný problém. Nevíte v čem může být problém?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je možné že deska funkční není. Už jsem se taky s pár takovými kousky setkal. Větráček, diody, všechno jelo, ale na monitoru ani ťuk.

sinner
hodnocení

0x

To indikování HDD je dost podivny, předpokládám že CPU a RAMky do této zakladní desky patří, pak mě napadá reset CMOS. A pokud opravdu nenajede ,nedával prodávající nějakou dobu na vyzkoušení?

jack*
hodnocení

Víte kdyby to byla vada na desce moje diagnostická karta by na toto došla. Symbol ukazující poruchu nic neukazuje to znm. že jenom nemůže načíst bios jako by byl vadný bios.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]