Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba eletřiny PC za den

Od: nemesiss* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo neví, jak velkou denní spotřebu energie má PC přepočteno na koruny. Děkuji za případné odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To nelze říci- jde o jaké pc, s jakou grafikou, procesorem (největší žrouti), jde o pc v zátěži nebo v klidu a nebo vám jde o průměr? Počítejte by voko novější pc s monitorem 100-150W některé i k 200W záleží taky na monitoru atd... Dále si to snad spočítáš podle ceny ;)
al bunda*

100 - 200 W za hodinu, bych jen připodotkl. Krát počet hodin provozu denně, krát cena za kWh je cena za denní provoz počítače.
Hezký den.

jasně, omlouvám se nedopsal jsem to úplně, řešil jsem problém v práci tak jsem to zkrátil *hi*

nevim kolik stoji kW, ale myslim, ze to bude kolem 3,50Kc? v tom pripade by to byl za nonstop provoz za den cca 17kc (0,2kW*24 = 4,8KW/den)

... a fakt nevim kolik stoji elektrina. zalezi urcite na tarifu :D

Ještě že mi server tolik nebere *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]