Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafické karty

Od: tom123456* odpovědí: 5 změna:

mám notebook Hp probook 4530s chci se dozvedet neco o me grafické karte kliknu pravým na tento počítač/vlastnosti/správce zařízení.rozkliknu si Grafické adaptéry a mám tam jakoby 2 grafické karty (takhle tomu rozumím já) tak bych potřeboval poradit jestli jsou to dobré grafarny či špatné nebo jde mezi nima přepínat nebo neco takového...a jak sou výkonne (nebo nejake informace co se dá onich zjistit)

Dekuji

screen: uloz.to/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

kecy v kleci, tento notebook má grafiky opravdu dvě (a takových notebooků je plno). Tedy jedna je integrovaná v čipsetu/procesoru (ta slabší Intel) a druhá je normální. Přepínat by se mělo dát buď přímo v BIOSu, nebo s nějakým softwarem přímo k tomuto notebooku (najdeš na stránkách ovladačů HP). ;)

S Battlefield bych nepočítal, zas tak výkonná ta grafika není, ale "starší" hry by měla rozjet bez problému

a kup si Windowsy :D

...nebo se grafiky přepínají automaticky podle zátěže. Při prohlížení internetu, kancelářské práci a pod. jede integrovaná a když je potřeba vyšší výkon, třeba při hraní her, tak se zapne ta druhá.

Mikihans: A kup si windowsy. ... nebo se tím nechlub na netu *smich*

zz*
hodnocení

0x

si pište, že grafiku máte jen jednu :) Do příkazového řádku napište "dxdiag", dovíte se víc, v záložce "zobrazení"

tom123456*
hodnocení

dekuji zjistil jsem ze moje grafická karta je pekne na ho*** :D dala by se zakoupit nová nebo ne?

doplněno 29.04.12 22:13:

nejspíš to bude asi nejaká integrovaná nebo neco takového ale zajímalo by mne proč tam jsou 2 grafické adaptéry

doplněno 29.04.12 22:15:

a battlefield 3 natom asi nejspíš nerozjedu :((((((

zz*

1.nevím, pochybuju
2.na 2 monitory
3.vyzkoušet, ale jestli jo, žádná hitparáda to nebude
ps za ty prachy je to dobrej noťas, nemůžeš čekat, že na tom pojedou novější hry jak bič

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]