Nejste přihlášen/a.
Před nedávnem jsem byl nucen přeinstalovat počítač. Mám nové Windows a používám Google Chrome prohlížeč. No ale v tom prohlížeči mi nefunguje na touchpadu myš? Nevíte někdo, kde by mohla býti chyba?Díky
Haggy?
Co vám tedy nefunguje, posouvání stránky jedním prstem u okraje touchpadu, nebo dvoudotykové gesto, dva prsty vedle sebe a pohyb nahoru dolů? Nefunguje to nikde, ani třeba v průzkumníku?
Dvojklik na touchpadu jde v pohodě, jen nejde ta část vpravo, která slouží jako kolečko myši. Nejde to ani v průzkumníku, takže bych se asi přikláněl k tomu, že tam nebudu mít asi ty ovladače...
Touchpad funguje normálně, jen nejde to kolečko. Ale nejde to třeba ani ve Wordu, tak si myslím, že bych mohl být problém, někde v systému
Dui proč právě goggle chrome,je to k ničemu,nebidím zde nějakou výhodu,nám čehůnum postačí obyč IE,jaký máš ofiisypokud se zaregistruješ,pošlu ti ofiisy poštou,hodně zdaru
Také se přikláním za Interent Explorer 9.
Stribrnak: Ten nestačí jen nám čechům, ale všem, je to prohlížeč pro všechny - pro začátečníky i pro pokročilé uživatele nebo vývojaře...
Pokud trváte na užívání google chrome, zkuste ho odinstalovat, čističem registru (například CCleanerem) vyčistěte registr od neplatných starých záznamů a nainstalujte si buď to google chrome nebo Chromoum, což je de facto to samé jako google chrome, jen to vyvíjí otevřená skupina vývojařů a není to napojené na google (takže nemusíte mít obavu, že bude slepičit googlu nějaké důvěrné informace)...
Stribrnak: Doufám, že nehodláte posílat nějaký nelegální Officy - Vám by se taky nelíbilo, když by Vám někdo nějaký Váš výrobek ukradl, ne? Nemá-li tazatel Office, ať si stáhne OpenOffice nebo LibreOffice. Přeci ty nejlepší věci jsou zadarmo, ne?
Je a úplně jsem zapoměl na problém - nejde-li kolečko, je možné, že nejsou buď nainstalované ovladačd (maneší pravděpodobnost) nebo jsou tlačítka nějaká "vykloktaná" nebo tam je špatný či přerušený spoj. V tom případě reklamovat, je-li to v záruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.