Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit 2 TV na jeden set-top box

Od: hanicka* odpovědí: 7 změna:

Zdravím!Jelikož jsem již vyčerpala všechny me dostupné možnosti,obracím se pro radu na Vás.Mooc Vás prosím,poraďte mi,jak mam zapojit dvě TV na jeden set-top box amiNET 110 od kabelové společnosti 99maxprogres?Chtěla bych,abi to hralo i synovi v pokoji.Předem mooc děkuji za radu.Žena co je na vše sama*nevi*

výtka
Upozornění od sys maverick 30. 11. 2007 11:17:45
Haničko, otázka stačí do jednoho tematu, je v tom pak bordel...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
2tv na jeden set-top box je problém, lépeřečeno pokud by se to tak zapojilo tak všude poběží stejný program, pro začátek doporučuji pročíst tohle: digitalnitelevize.cz/...
Mezitim se sem určite jukne Spider a ten poradí ještě něco lepšího ;)
hanicka*
hodnocení

Plosím Tě,mohl bys mi pleas na to někde mrknout,moc moc moc plosím plosím;) nebo se zeptat toho spidera,nevím uz na koho bych se obrátila.Nejsem žádná elekt. přebornice,ale zase lecoz dokážu zapojit.Podrobnosti o tom sep-top boxu jsou na 99maxprogres.cz/... a při nejhorším jse kluk bude dívat na to stejný co ja*plac*.I to bych kdyštak potřebovala vědět co mám koupit a jak to udělat.Jo a omlouvám se za ty dva inzeráty,plomin,jsem tady poprvé*hi* Musím jit placovat,tak předem DĚKUJI
lica.cz/...
Prostě a jednoduše musíš mít 2 set-top boxy (jeden před každou TV) a nebo jeden co má 2 tunery což tenhle evidentně nemá
hanicka*
hodnocení

Chapu*hi*,ale nechce se mi tomu radši ani věřit.Tak děkuji za radu a za tvuj čas;)

Proto jsem ti hodil ten první odkaz. Tak si počkej na další reakci ale je to tak. Teda ještě jinak, je to tak pokud nemáš alespoň 1 TV hodně novou a nemá náhodou digitální tuner v sobě ;) Ale to je šance malá...
hanicka*
hodnocení

Pravě že nemám...*nevi*
no, jinak to ani neni mozne... signal jde do set-top-boxu a ten rika jaky program pres nej"projde". Zkratka neprepinas TV, ale primo set-top-box. Pak tedy logicky na jednom set-top-boxu budou mit 2 TV stejny program ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]