Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlení počítače

Od: peta7 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mám stažený program na čistění ccleaner a advanced systém care5. Je nějaký lepší a dukladnější program ke stažení z internetu na zrychlení a pročistění počítače. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Ccleaner je nejlepší. Zkuste prošistit větráčky (místa odkud fouká vzduch) počítače. Pak se koukněte na běžící procesy, programy.

Spustit>msconfig>záložka po spuštění a tam vybrat nepotřebné programy, zrušit označení, OK a restart.

bena*
hodnocení

0x

Já bych program na zrychlení počítače typu Advanced SystemCare nebo Zrychlení počítače, apod. neinstaloval, protože často udělá více škody, jak užitku.

Program CCleaner je vynikajcící - bezpečně čistí disk i registr, má i několik nástrojů na ladění systému. K CCleaneru doporučuju ještě nějaký defragmentátor disku. Můžete použít buď systémový defragmentátor (najdete v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Defragmentace disku) nebo lepší program Defraggler.

Pokud se v počítačích vyznáte, můžu doporučit TuneUp Utlities. TuneUP je složitější a není to jen o jednom kliknutí, člověk musí vědět, co dělá, co zaškrtává.

Klíč k TuneUP Utilities 2011 najdete zdarma zde: tune-up.com/... (je to promo akce, 100% legální).

bena:

poslali mi klíč a odkaz ke stažení - vše OK až na jednu maličkost je to polská verze *ee*

des*

Taky jsem na to naletěl,taky jsem ho hned smázl.U Advanced w.c. nemůže ani stát,je to šmejd.

bena*

bmbx: A češtinu jste si do něj instaloval? TuneUP se musí vždy počeštit ručně, nedělají ho v češtině.

Jo češtinu mám staženou, jen jestli do téhle verze půjde, ale proč to není alespoň v angličtině? Ty polské počítačové termíny jsou opravdu na...

bena*
Nemusel jste stahovat polskou verzi, mohl jste si stáhnout anglickou verzi.Ten klíč funguje i na anglickou verzi. Já osobně jsem tu polskou nestahoval, měl jsem připravenou právě anglickou s tím, že si od buchtice stáhnu češtinu. Vše jde bez problému...

ahasver4*
hodnocení

0x

Ono také záleží na tom jakou máte mašinu...Máte dostatek paměti?Někdy stačí trochu přidat a dělá to divy.Skuste také Superantispyware,možná máte PC,,zaplevelený,,

slunecnice.cz/...

milan60*
hodnocení

0x

Ja si myslim,ze programy mohou zrychlit PC,ale vse se odviji od toho jake mate pripojeni.Nemohu preci ocekavat pri pripojeni treba 2 Mega,ze mi bude PC ficet jako pri 10 Mega tj snad logicke.Z tech programu pouzivam taky Advanced system care 5 Pro a jsem s nim spokojen,zapnuty Turbo Boost akorat na nem neprovadim pri hloubkove udrzbe defragmentaci disku.Na to pouzivam Smart Defrag 2 na nem nastavene automatickou defragmentaci procisti hned po spusteni PC.Myslim si,ze neni rozumne stridat programy na tuto cinnost,kazdy umi neco jineho a spise to uskodi jak pomuze.Na prohledavani marastu v PC se mi osvedcil Malvarebytes Anti-malware.Berte to jako moji zkusenost,kazdemu se libi nebo je zastance neceho jineho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]