Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám chronicky se opakující problém s ntb. Najednou po pár týdnech či měsících přestane jít prohlížeč, přestože připojení přes wifi se hlásí jako dobré a zdá se že normálně běží. Po všech pokusech o restart ntb či modemu se někdy stane zázrak a připojení se obnoví. Někdy počkám několik dní a ono se to najednou rozběhne Za pár týdnů ovšem zase totéž. Zrovna teď. Připojení běží, ale prohlížeč je nedostupný (jakýkoli). Zkusila jsem i připojit ethernet a k mému zděšení je výsledek stejný
Připojeno, ale prohlížeč nejde. To mám někde něco špatně nastaveno, nebo co to pořád je? Díky
v IE najděte v Internet options záložku Connections, a pak dole LAN settings.Mrkněte, jestli tam není nastavená nějaká proxy či podobná blbost. Jestli mátě nainstalovanej nějakej firewall program, někde v něm může být nastavení,aby si sám konfiguroval nastavení prohlížeče = vypnout. Kdyby tohle nepomohlo, vlezte v ovládacích panelech do nastavení sítě, bude tam něco jako Adaptér či Změnit nastavení adaptéru, tam vyberte síťovku přes kterou jste připojen(a), pravý tlačítko, a vypnout. Pak samozřejmě zas zapnout Hodně štěstí
Díky za odpověď.
Připojení zkouším "opravovat" vždycky několikrát za sebou, vypíná se na dálku adaptér. Pak ho vypnu i růčo. V tom LAN nic není, tak ještě ten firewall, to už mě taky napadlo, ale nevím, kde mám tu koninu hledat Vůbec nevím, co to je
Poraďte.
Teď jsem teda instinktivně rozklikla antivir (Avast) a u firewallu je "vypnuto".
hm, pak už asi jen zkusit vypnout windows firewall, defaultně je zaplej,tak zkusit vypnout. Jak jinak najít jestli máte nainstalovanej firewall, to nevím, snad jen podle názvu dát vyhledat v průzkumníku "firewall" :D Ale pokud v něm nebude nastavený nějaký blokování portu 80 (web), pak bych v tom problém neviděl... Btw předpokládám máte wifi router, nemůže být problém v jeho nastavení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.