Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení notebooku

Od: moxa* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

mám chronicky se opakující problém s ntb. Najednou po pár týdnech či měsících přestane jít prohlížeč, přestože připojení přes wifi se hlásí jako dobré a zdá se že normálně běží. Po všech pokusech o restart ntb či modemu se někdy stane zázrak a připojení se obnoví. Někdy počkám několik dní a ono se to najednou rozběhne :( Za pár týdnů ovšem zase totéž. Zrovna teď. Připojení běží, ale prohlížeč je nedostupný (jakýkoli). Zkusila jsem i připojit ethernet a k mému zděšení je výsledek stejný *sok* Připojeno, ale prohlížeč nejde. To mám někde něco špatně nastaveno, nebo co to pořád je? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zz*
hodnocení

0x

v IE najděte v Internet options záložku Connections, a pak dole LAN settings.Mrkněte, jestli tam není nastavená nějaká proxy či podobná blbost. Jestli mátě nainstalovanej nějakej firewall program, někde v něm může být nastavení,aby si sám konfiguroval nastavení prohlížeče = vypnout. Kdyby tohle nepomohlo, vlezte v ovládacích panelech do nastavení sítě, bude tam něco jako Adaptér či Změnit nastavení adaptéru, tam vyberte síťovku přes kterou jste připojen(a), pravý tlačítko, a vypnout. Pak samozřejmě zas zapnout :) Hodně štěstí

moxa*
hodnocení

Díky za odpověď.

Připojení zkouším "opravovat" vždycky několikrát za sebou, vypíná se na dálku adaptér. Pak ho vypnu i růčo. V tom LAN nic není, tak ještě ten firewall, to už mě taky napadlo, ale nevím, kde mám tu koninu hledat :) Vůbec nevím, co to je :) Poraďte.

doplněno 27.04.12 14:24:

Teď jsem teda instinktivně rozklikla antivir (Avast) a u firewallu je "vypnuto".

zz*

hm, pak už asi jen zkusit vypnout windows firewall, defaultně je zaplej,tak zkusit vypnout. Jak jinak najít jestli máte nainstalovanej firewall, to nevím, snad jen podle názvu dát vyhledat v průzkumníku "firewall" :D Ale pokud v něm nebude nastavený nějaký blokování portu 80 (web), pak bych v tom problém neviděl... Btw předpokládám máte wifi router, nemůže být problém v jeho nastavení?

moxa*
hodnocení

Tak to pořád nejde :(

Vypadá to na ten router. Vůbec nevím, co s tím.

juldab*

Zkuste jestli se nesere DNS nejdřív pingněte třeba na seznam.cz a potom na 77.75.72.3 ( to je adresa senamu) pokud se budou odezvy lišit je to ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]