Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jelikož jsem musel zrušit připojení do počítače přes kabel (RJ-45), tak jsem si koupil kartu pro připojení WIFI.
Problém je že mám internetové pripojení 20Mbit/s a co jsem na WIFI rychlost poklesla okolo 10 Mbit/s.
Další problém je že mi WIFI spadne denně cca 3x (ale internet na modemu ukazuje že je připojen).
.
Karta WIFI: TP-LINK TL-WN722NC + UC100 USB kolébka
Router: BELKIN F5D7230-4
Na WIFI mám pc a notebook.
.
Ješte když jsem měl pc přes kabel tak internet jel normální rychlostí bez problému. Budu rád za jakékoliv nápady či řešení.
.
Děkuji a přeji hezký den
Tak nejlepší je, když jste co nejblíž k wifi vysílači a mezi vysílačem a počítačem není žádná překážka (nejhorší jsou tlusté zdi). Dobré je mít jak vysílač, tka i příjmač ve stejné výšce kvůli vysílaným vlnám wifi. Doporučoval bych klidně i k wifi vysílači dát nějakou malou parabolu (nebo si můžete vyrobit "parabolku" po plechovce od piva), aby se signál odrážel směrem k počítači...
Router a modem mám v obývacím pokoji a WIFI přijímač v mém pokoji to je od sebe pár metrů tím myslím že to nebude a pán v obchodě (CZC) říkal že by s tímhle neměl být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.