Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Ačkoli mám z toho morální trauma, musím si z určitých důvodů koupit Mac mini. Od vydání poslední verze uběhlo něco přes 280 dnů, proto se chci zeptat, jestli má nějaký "jablíčkář" informace o tom, že by měla v dohledné době vyjít nová verze.
Díky za odpověď.
P.S. Dohledná doba = 1 - 2 měsíce
já jako jablíčkář si nemyslím že bude něco nového, požádal bych vás třeba o váš kontakt nebo tak ... zajdu do apple a zeptám se vám na to stejně si tam zítra jdu koupit iPod
tak bych vám poslal SMS
napište mi třeba na email : vladiim@seznam.cz určitě se vám do zítřejšího dne ozvu
přeji příjemný den
Tak něco nového snad mít bude, jde o to, že se (podle mě) bude tím pádem zlevňovat nynější zboží. Dle Apple se toto zboží de facto během prvních týdnů vždy rozprodá no a to nové bude stát stejně, jako to nynější stojí dnes. Jinak ty stránky znám, čerpal jsem z nich.
Nejde mi ani tak o to ušetřit, protože jak jsem psal, mám trauma si vůbec Maca pořizovat, takže jakákoli vynaložená částka mě nasere, ale koupit si něco, co bude do měsíce v propadlišti dějin - z toho bych měl nefalšovaný infarkt :D
Člověku nahoře se ozvu, ale nemyslím si, že by bylo Apple sdílnější, spíše to budou dosti utajované informace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.