Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ahoj...Mohli byste mi prosím poradit.. Instaloval jsem si nové wondowsy, a nezobrazuje se mě síťový adaptér na kabel..
Mám tam vidět adaptér na Wi-fi - adaptér se jmenuje Atheros AR9285...Ale myslím si že to nefunguje na kabel...před přeinstalací to šlo vidět normálně a když dám do CMD příkaz ipconfig /all tak mi to neukáže adresu na adaptér...nevím co s tim...Poraďte prosím...Dekuji...
Ahoj, bude to zrejme tim, ze po instalaci systemu se automaticky nenaistaluji vsechny potrebne ovladace. Ve spravci zarizeni muzes videt co neni konkretne nainstalovano. Pokud je sitovka soucasti zakladni desky (integrovana), potrebujes ovladace prave k te zakladni desce a ta je obsahuje. RK
Skus tohle,v trialu to nestáhne ale ukáže cestu kde stáhnout..
doplněno 27.04.12 19:37: Není zač!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.