Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte mi, kde sehnat ovladač na grafiku Ati radeon HD 4870 series pro WIndows 7. Děkuju
doplněno 26.04.12 10:02:Gigabyte Ati radeon HD 4870 series
Aplikace Driver Genius,nebo Driver doctor,najde,stáhne,nainstaluje nejnovější ovladače vašich komponent.
Ahoj jo tam jsem byla,ale po reistalaci mě tam ty ovladače nejsou nistalovat. Ted se asi blbě zeptám-není potřeba nejdříve nějaký deskop pro tu grafiku a potom teprve ovlada naistalovat. Díky za odpověd
doplněno 26.04.12 11:08:omlouvám se za chyby - má tam být po reinstalaci nejdou naistalovat ovladač
Jsou dve verze systemu W7, 32 a 64bit. Mrkni na vlastnosti pocitace a ujisti se jakou mas ty. Stahnout ji muzes i ze stranek jak pise kolega nize. Neni potreba instalovat pro grafiku nic jineho, snad v krajnim pripade jen ovladace zakladni desky aby fungovaly sloty, ale to predpokladam mas. Popripade sem vloz printscreen chybove hlasky. RK
Mám 64 bit windows 7, Chybové hlašky-Systen Windows nemuže najít položky C / Program Files /86/ /AMD AVT/bin / kdbsync.exe
Ujistete se zda je název zadán správn a akci opakujte.
Další je -Nelze načíst soubor nebo sestavení MOM Implementation, Version 2.0.354436892, Culture ROVNÁ SE NEUTRÁL , pUBLIC kEY tOKEN ROVNÁ SE 90ba 9c 70f846762e nebo jede z jejich zavislých prvk§.Systém nemuže nalézt uvedený soubor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.