Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zarovnat stránku doprostřed

Od: fatalwir® odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Ve firefoxu jsem něco zmáčnul (na klávesnici) a stránka T-Mobile se mi zarovnala doleva a menu se nalisovalo nad obsah stránky. Neví někdo co jsem zmáčnul a jak si to vrátím do původního stavu? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

4x

Jestli máte to zmenšené menu přes oranžové tlačítko, tak nejdřív Možnosti -> Hlavní nabídka, pak Zobrazení -> Styl stránky -> Základní styl. Menu se vrátí přes Zobrazení -> Nástrojové lišty -> Hlavní nabídka.

Nebo to taky může bejt funkce stránky, někde mají třeba klávesama pohyb ve stránce, jako skok na menu, skok na obsah, přechod na domovskou stránku webu, zvětšení textu.. pak to je docela loterie, ale mohli by tam mít napsaný návod :) Nebo smazat cookies a pak se uvidí.

hodnocení

Cookies sem mazal a ted sem dal Ctrl + 0 ja sem asi omylem drzel Ctrl a pohnul koleckem a už je to OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]