Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojení telefonu a PC přes bluetooth

Od: saja* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,prosím poraďte co potřebuji nainstalovat a připojit k počítači, aby se mohl spojit s mobilním telefonem pomocí bluetooth.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Tak nejspíš bluetooth adaptér a nějaký program, přes který se dá telefon z počítače ovládat. Jaký máš telefon?

saja*
hodnocení

:)bluetooth adaptér jsem dnes úspěšně pořídila,mám nokii 6300, kdepak stáhnu nějaký ten prográmek a jaký? Díky
Tady je soft: nokia.cz/...
Jde o nokia pc suite.
saja*
hodnocení

Díky, už mám ztaženo,podařilo se mi mobil a počítač spárovat, ale nevím, jak třeba stahovat do mobilu písničky atd., nabídka kopíruj do mobilu nelze provést a je tam hláška bluetooth (není podporováno).
Máš stahnutou tu verzi 6.84 co je kompatibilní s telefonem? Odeslat z telefonu pres bluetooth neco do pc jde? V tento počítač se vytvoří nokia phone browser, co to provede?
saja*
hodnocení

nejsem si jistá, jakou verzi jsem stáhla, takže stahuji znova verzi 6.84, ale vzhledem k tomu, že mám dost pomalý internet, trvá to dost dlouho.pak to vyzkouším a dám vedět. zatím moc díky!
saja*
hodnocení

Tak už to funguje!*hej*Díky moc!

Neni zač...

Úplně náhodou jsem tam totiž zjistil že nové verze nejsou nějako kompatibilní ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]