Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna větráku

Od: ahasver4* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den všem.

Je tu,prosím,někdo,kdo už měnil větrák na notebooku Medion WIM 2180?Jde mi o přístup k němu.Všechny šroubky jsou venku a přesto někde v prostoru pod místem pro baterii něco drží a spodní kryt nejde odklonit.Je na to nějaká finta,jak s nim ven?Předem velice děkuji.*klik*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Drží všude, nebo jinde odklopit jde? Skutečně už šroubky nejsou, ani někde naskrz ze strany klávesnice?

V plastech bývají takové ty zacvakávací packy, ta "vnější" strana s větším obvodem se musí vypáčit a vycvaknout, dělají na to i speciální šťourátka, jako jsou na kolo třeba, aby se to nemuselo ničit šroubovákem :) Možná kouknout na nějaké disassemble video,

a podobně.

doplněno 23.04.12 19:27:

Ještě

, ale tam už ho má rozšroubovanej..

Nebo http://anty.bplaced.net/medion/ , dole je odkaz na archiv s většíma fotkama, po odstranění klávesnice tam skutečně je pár šroubků u baterie ( http://anty.bplaced.net/medion/medion%20disassembly2_html_4c17154c.jpg ), ty nahoře možná ne, ale ten níže , přímo v klávesnici, nejspíš půjde skrz až dospod.

ahasver4*
hodnocení

Díky dzodz.Jde odklopit v postatě ze všech stran jen někde u té baterky něco drží.O těch pacičkách vím,to je v poho.Mě právě děsí,že bude neco pod klávesnicí,protože tam jsou všechna ta propojení...:)Už jsem dělal hodně noťasů ale takovýhle přístup vidím poprvé.Jak k penězům...:)Na tom videu je to legrace,kéž by to tak šlo i u tohohle.Ale díky za ten nápad,projedu schválně nějaká videa..Dám vědět.Ještě jednou díky!doplněno 23.04.12 18:54: ..Sry, @dzordz

ahasver4*
hodnocení

Tak Vám musím,dzordz,nahlásit,že Vaše rada s videem se osvědčila.Nakonec jsem jedno našel a byl to skutečně jeden malinký šroubek,schovaný pod kabelem vedoucím z monitoru...A pak taky jedna pacička...*hi*Takže mám hotovo a teď jsem ve fázi milión šroubků na stole a kompletace... Ještě jednou,moc děkuji!*palec*

videa na youtube mi už několikrát pomohla, když jsem něco rozebíral a někde něco záhadně drželo *palec*

ahasver4*
hodnocení

Tak tak... :) Zlatý youtube a ochotní rádci... *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]