Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na notebooku pracuji každý den, ale zničeho nic se nemohu pripojit na bezdrátovou síť, kterou ani nevidím a na které jsem byl poslední 2 roky připojen. Ostatní sítě vídím. Na všech ostaních noteboocích (2) jde vše normálně.
Poradí mi někdo?
Pokud je vše jak popisujete a nic se nezměnilo v nastaveni wifi notesu, je to poltergeist...
Resetnout router jste asi zkoušel, resetnout notes určitě...
Zkuste odpojit jeden ze zbývajících notesů v síti a znovu jej připojit...
Veškeré notebooky jsem odpojil, ale stále jsem danou síť neviděl ani jsem se nedokázal připojit.
Teď ne zcela rozumím...
Všechny jste odpojil a jen ten jeden nepřipojil zpět, ostatní ano - a nebo jste nepřipojil už ani ty zbyvající?
Pokud jen ten jeden, musela nastat změna nastavení tohoto notesu (vidí-li ostatní sítě a jen tuto ne)...
Pokud se všechny notesy chovají stejně, změna nastala na straně routeru - tedy reset routeru, znovu nastavit WLAN...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.