Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám program na hledání virů (ad-aware) dokončila se kotrolo teď tu mám ty viry co našel a ty viry se odstraňujou sami nebo na něco musím kliknout? páč já tu žadné tlačítko na odstranění nebo něco podobného nevidím! Děkuji za odpovědi
doplněno 22.04.12 19:45:Tady ještě doplním screen:
Po skončení testu, v případě, že program žádné škodlivé programy nenašel, Vám nezbývá než gratulovat. Zřejmě máte počítač dobře chráněn a chováte se velice obezřetně. V opačném případě Ad-Aware vypíše seznam škodlivého softwaru. Zaškrtnutím všech programů a potvrzením dojde k jejich přesunu do karantény. Tam již nemohou vykonávat svoji škodlivou činnost.
Tohle je zkopírované z návodu.
Ad-Aware není antivirový program,tak žádné viry nehledá. Jinak má svá léta slávy dávno za sebou v současnosti je v tomto ranku pravděpodobně nejlepší superantispyware.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.