Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft- upload mapy

Od: shlaighter* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je dovoleno nahrát na web(např. ulozto, můj web...) mapu z Minecraftu i s návodem, jak ji do hry přidat? :) Myslím, že jsem se dostal docela daleko- tak ať z toho taky někdo něco má ;) Diamantů 64+, zlata taky... Domek postavený, vybodovány "doly", farma...

Děkuji za odpověď. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to tvůj výtvor ta mapa takže to nikomu vadit nebude. Ale myslím že si to asi nikdo stahovat nebude protože buď lidi hrajou Multiplayer nebo mají TooManyItems (tím se dají naklikat do inventáře jakékoli předměty)

shlaighter*
hodnocení

Díky za odpověď, ale s TooManyItems neznám nikoho :D Znám asi 10 lidí, co MC hrajou, a spíš X-vidění nebo No dust :D

P.S: Kdo MC zná, asi si domyslí, co No dus a X-vidění jsou :)

X-ray znám ale No dust mi nic neřiká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]