Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání hard disku

Od: berivo® odpovědí: 4 změna:

dobrý den,mam dva kompy,a chtěl by přehodit hardisik ze staršího kompu do novějšího kompu,aby měl nový komp dalši hardisk.,můžete mi poradit se zapojením,díky

doplněno 22.04.12 17:34:

vlastně problém mám v tom,že novějši harddisk je SATA je připojeny,a ten starší hard disk je PATA, no a nemam řadič na PATA hardisk,je to možné připojit?nebo je potřeba koupit SATA hard disk.

doplněno 22.04.12 18:41:

no,konečně se to povedlo,jen jsem v BIOSU změnil parametry a vida,funguje

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

i-skladka.cz/...

Není to problém... Jen - aby zdroj unesl další zátěž...

doplněno 22.04.12 17:20:

Jo - vlastně problém by mohl nastat třeba v případě, že jeden disk je (P)ATA a druhý SATA - oba řadiče na desce asi mít nebudeš, tedy jeden by se musel umístit na PCI..

hodnocení

nemam na základné desce řadič na PATA harddisk,ve starém kompu je modře,a na novém kompu mám řadič zelený,který je volný,a zkusil jsem je tam připojit a počítač nejde spustit,

bena*
hodnocení

0x

Otevřete bednu, zapojíte kabel od zdroje do harddisku a pak vezmete buď SATA nebo PATA kabel a propojíte to se základní deskou.

Lepší by to bylo ale svěřit servisu, když vidím, že se na to ptáte...

figurek*
hodnocení

0x

kupoval jsem nový PC a zároveň jsem potřeboval přenést všechna data. V Autocontu mi je přenesli i s celým původním hard diskem, dělali mi to před očima a byli hotoví sotva za čtvrt hodiny. Mám teď dvě HDD mechaniky. Prostě ten původní HDD vezměte a připojte do volné šachty. Neměl by to být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]