Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mam dva kompy,a chtěl by přehodit hardisik ze staršího kompu do novějšího kompu,aby měl nový komp dalši hardisk.,můžete mi poradit se zapojením,díky
doplněno 22.04.12 17:34:vlastně problém mám v tom,že novějši harddisk je SATA je připojeny,a ten starší hard disk je PATA, no a nemam řadič na PATA hardisk,je to možné připojit?nebo je potřeba koupit SATA hard disk.
doplněno 22.04.12 18:41:no,konečně se to povedlo,jen jsem v BIOSU změnil parametry a vida,funguje
Není to problém... Jen - aby zdroj unesl další zátěž...
doplněno 22.04.12 17:20:Jo - vlastně problém by mohl nastat třeba v případě, že jeden disk je (P)ATA a druhý SATA - oba řadiče na desce asi mít nebudeš, tedy jeden by se musel umístit na PCI..
kupoval jsem nový PC a zároveň jsem potřeboval přenést všechna data. V Autocontu mi je přenesli i s celým původním hard diskem, dělali mi to před očima a byli hotoví sotva za čtvrt hodiny. Mám teď dvě HDD mechaniky. Prostě ten původní HDD vezměte a připojte do volné šachty. Neměl by to být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.