Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, stále mizí ikony ve spodní liště u hodin, nemám tak přístup k ovládání třeba antivirového programu a dost mi to vadí. Jak tam mám ty programy dostat aby se mi zobrazovali vždy a né jen občas. Prosím a nemyslím tím že stačí kliknout na tu pacičku vedle a ono se to otevře, jak byli i někteří schopní poradit! ... Používám xp, děkuji
Kliknout na lištu pravým myšítkem - Vlastnosti - A buď zrušit volbu Skrýt neaktivní ikony Nebo kiknout vedle na tlač. Vlastní a nastavit si chování každé ikony zvlášť
Ach jo zase ta naše pacička, ne opravdu pacičkou to není ani nestačí změnit nastavení ve vlastnostech, to jsou právě ty triviální a první testy které rozumný člověk udělá jako první, ale díky
Rozumný člověk, který se v počítači dostatečně orientuje. Ale z vašeho prvotního dotazu není poznat, jak jste zdatná v užívání PC, ani co všechno už jste zkoušela. Kdyby jste popsala vše co už jste zkoušela, ušetřili bysme si mnohá nedorozumění
Kdyby jsi přečetl celou mou zprávu zjistil by jsi že o pacičce mluvit nechci, takže o jaká nedorozumění jde? Rozumný člověk který se v počítači dostatečně orientuje snad nezahrnuje někoho kdo mluví o pacičce, to patří do kategorie silně podrozumný...
A kdyby vy jste rozlišovala kdo a co píše, tak by jste si určitě všimla, že jsem se o žádné pacičce ani jednou nezmiňoval. Reagoval jsem na ty vaše "triviální první testy"
Kdyby jste rovnou popsala mám tento problém, zkoušela jsem už tohle, tohle a tohle ušetřili bysme si celou tuto debatu.
Vy máte problém, my se snažíme pomoct. Čím víc informací máme předem, tím rychlejší to je.
A mimochodem je to tlačítko se šipkou.
Tohle je zvláštní... nemáte v počítači náhodou vir? určitě udělejte kontrolu Vaším antivirem /nebo BitDefender nebo ESET Online Scannerem/ a určitě udělejte kontrolu antispyware programem. Nemáte-li antispyware, nainstalujte si buď SUPERAntispyware nebo Spybot Search&Destroy...
Zdravím, podle mě se u hodin zobrazují ikony programů spouštěných při startu systému, podívejte se v nastavení programů, které v liště chcete mít, v nastavení bývá možnost zobrazit ikonu v oznamovací oblasti
Ještě jedna otázka, ikony se nezobrazují od nějaké určité události/doby nebo tento problém máte stále?
Obnovení systému jste zkoušela?
Hloubkovou kontrolu PC antivirem, programem na spyware, malware (aktualizovanými) jste dělala? Nejlépe zkontrolovat v nouzovém režimu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.