Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizející ikony v liště rychlého spuštění

Od: beruskasedmitecna odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu, stále mizí ikony ve spodní liště u hodin, nemám tak přístup k ovládání třeba antivirového programu a dost mi to vadí. Jak tam mám ty programy dostat aby se mi zobrazovali vždy a né jen občas. Prosím a nemyslím tím že stačí kliknout na tu pacičku vedle a ono se to otevře, jak byli i někteří schopní poradit! *zed*... Používám xp, děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kliknout na lištu pravým myšítkem - Vlastnosti - A buď zrušit volbu Skrýt neaktivní ikony Nebo kiknout vedle na tlač. Vlastní a nastavit si chování každé ikony zvlášť

Mizející ikony v liště rychlého spuštění
beruskasedmitecna
hodnocení

Ach jo zase ta naše pacička, ne opravdu pacičkou to není ani nestačí změnit nastavení ve vlastnostech, to jsou právě ty triviální a první testy které rozumný člověk udělá jako první, ale díky

Rozumný člověk, který se v počítači dostatečně orientuje. Ale z vašeho prvotního dotazu není poznat, jak jste zdatná v užívání PC, ani co všechno už jste zkoušela. Kdyby jste popsala vše co už jste zkoušela, ušetřili bysme si mnohá nedorozumění ;)

beruskasedmitecna
hodnocení

Kdyby jsi přečetl celou mou zprávu zjistil by jsi že o pacičce mluvit nechci, takže o jaká nedorozumění jde? Rozumný člověk který se v počítači dostatečně orientuje snad nezahrnuje někoho kdo mluví o pacičce, to patří do kategorie silně podrozumný...

A kdyby vy jste rozlišovala kdo a co píše, tak by jste si určitě všimla, že jsem se o žádné pacičce ani jednou nezmiňoval. Reagoval jsem na ty vaše "triviální první testy"

Kdyby jste rovnou popsala mám tento problém, zkoušela jsem už tohle, tohle a tohle ušetřili bysme si celou tuto debatu.

Vy máte problém, my se snažíme pomoct. Čím víc informací máme předem, tím rychlejší to je.

A mimochodem je to tlačítko se šipkou.

Kdybys přečetl (sorry, snažím se tohle přehlížet, ale občas mi to nedá. Není v tom nic osobního.)

bena*
hodnocení

0x

Tohle je zvláštní... nemáte v počítači náhodou vir? určitě udělejte kontrolu Vaším antivirem /nebo BitDefender nebo ESET Online Scannerem/ a určitě udělejte kontrolu antispyware programem. Nemáte-li antispyware, nainstalujte si buď SUPERAntispyware nebo Spybot Search&Destroy...

beruskasedmitecna
hodnocení

Zrovinka dneska ho projel Spybot a včera Superantispyware a nenašli vůbec nic... Jestli ty programy, které chci aby se v liště zobrazovaly nemám ručně někde zadat, jestli víte jak tak prosím vysvětlit polopatě, nejsem pc odborník, díky... *hi*

hop®
hodnocení

0x

Pokud máte vedle ikon pacičku, odhadoval bych to na zaškrtlou volbu "skrýt neaktivní ikony"

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, podle mě se u hodin zobrazují ikony programů spouštěných při startu systému, podívejte se v nastavení programů, které v liště chcete mít, v nastavení bývá možnost zobrazit ikonu v oznamovací oblasti

Ještě jedna otázka, ikony se nezobrazují od nějaké určité události/doby nebo tento problém máte stále?

Obnovení systému jste zkoušela?

Hloubkovou kontrolu PC antivirem, programem na spyware, malware (aktualizovanými) jste dělala? Nejlépe zkontrolovat v nouzovém režimu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]