Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s instalací tiskárny HP DeskJet F380 do OS Windows Vista. Po stažení ovladačů a softwaru ze stránek www.hp.cz jsem instalaci bez problému spustila, ale z ovladačů nebyl jeden, pravděpodobně ten nejdůležitější nainstalován - HP DeskJet F300 series. Ani po zkoušce nainstalování ručně přes správce zařízení nebyl ovladač nainstalován. Předem děkuju za radu.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Takže kde je problém? Asi špatný ovladač... dala jsi tenhle ovadač h10025.www1.hp.com/... pro správnou verzi vista?
Ten by běhat ale měl v pohodě a víc než"správný ovladač poradit asi nepujde... Zavolej na linku HP: welcome.hp.com/... a uvidíš co řeknou tam...
karel*
0x
Tohle mi píše když chci skenovat přes tiskárnu HP Deskjet F300 All-in-One series : potřebujete program HP Digital Imaging Monitor for Vista ...Co se s tím dá dělat..Nemůžu to nějak najít na internetu..A hlavně nevím jak to pak nainstalovat..
Poradí mi někdo prosím...
Děkuji Karel
Poradí mi někdo prosím...
Děkuji Karel
Rozklini si svou verzi tiskárny h10025.www1.hp.com/...
pak stáhni software s ovladačema a instalovat nejde jinak než otevřít většinou exe soubor co se stáhne...
pak stáhni software s ovladačema a instalovat nejde jinak než otevřít většinou exe soubor co se stáhne...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]