Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP DeskJet F380 - ovladače Win Vista

Od: kat* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám problém s instalací tiskárny HP DeskJet F380 do OS Windows Vista. Po stažení ovladačů a softwaru ze stránek www.hp.cz jsem instalaci bez problému spustila, ale z ovladačů nebyl jeden, pravděpodobně ten nejdůležitější nainstalován - HP DeskJet F300 series. Ani po zkoušce nainstalování ručně přes správce zařízení nebyl ovladač nainstalován. Předem děkuju za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takže kde je problém? Asi špatný ovladač... dala jsi tenhle ovadač h10025.www1.hp.com/... pro správnou verzi vista?
kat*
hodnocení

Jojo, přesně ten, instalovala jsem to z této stránky, samozřejmě pro visty ...
Ten by běhat ale měl v pohodě a víc než"správný ovladač poradit asi nepujde... Zavolej na linku HP: welcome.hp.com/... a uvidíš co řeknou tam...

zdarec
hodnocení

0x
potreboval bych ovladace na hp c 3100 aby to jelo ve vistach nemuzu to najit
To je úplně to samé- h20180.www2.hp.com/...
a vyber si svuj typ

karel*
hodnocení

0x
Tohle mi píše když chci skenovat přes tiskárnu HP Deskjet F300 All-in-One series : potřebujete program HP Digital Imaging Monitor for Vista ...Co se s tím dá dělat..Nemůžu to nějak najít na internetu..A hlavně nevím jak to pak nainstalovat..
Poradí mi někdo prosím...
Děkuji Karel
Rozklini si svou verzi tiskárny h10025.www1.hp.com/...
pak stáhni software s ovladačema a instalovat nejde jinak než otevřít většinou exe soubor co se stáhne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]