Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook Express

Od: jarine* odpovědí: 9 změna:

Poradí mi někdo proč mi nejdou otevírat maily s příponou Fw. a Fwd.?

Děkuji předem za srozumitelnou odpověď/ jsem začátečník/:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Fw a Fwd nejsou pripony, ale standardne predpony.
A jde o maily, ktere byly"ForWarDovany"(preposlany) - jedna se o normalni maily. nevim co mate za problem - nerekl jste jmeno sveho klienta, ani nijak nespecifikoval problemove chovani ...

jarine*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Díky za upřesňující informaci:).Jak jsem ve svém dotazu předeslala, jsem začátečník, proto netuším co myslíte tím klientem. Jsem ale připojená přes mikrovlny/bezdrátově / a pracuji ve Windows 2000./ Jestli vám to pomůže /
derek*
Postovni klient - program ktery vam ma ty emaily otevrit. napriklad Outlook, Outlook Express, Mozilla Thnderbird a jine.
jarine*
Používám Outlook Express:)
wzcom
derek: neni to nahodou jako topic? mash tam Outlook Express.. ;o) mno to je jedno.. problem bude asi v nastaveni spamfiltru... mrkni se tam nekam do nastaveni, zabezpeceni atd..
derek*
Ah, sorry - pro samy oci nevidim ...
No tak takhle - soubor emailu, povolenej pro spousteni v OE by mel mit priponu .eml . To ze maji priponu FW neo FWD se mi nezda - nekdy by je tak musel prejmenovat a i tak nevidim duvod. jak jsem rikal - jsou to Predpony a uvadeji se do Predmetu emailu - paklize teda nejdou otevrit, tak si je zazalohuj, a zmen priponu na spravnou, tzn. EML . Pak zkus otevrit.
jarine*

Díky za tvoje rady, bohužel zatím nemohu nic vyzkoušet, nebudu několik dní u PC :(((

Jak mluvíš o tokm Firewalu, mám v PC Kerio Personal Firewall. Zatím...

garfield.mac
Já bych řekl, že to otevřít půjde, ale ten mail (jako ta příloha) je prázdný mail obsahující přílohu... Někdy takhle dostanu třeba deset příloh, příloh... až se do clickám na původní zprávu, která se tím přeposílání už třeba stratila, nebo je tak poškozená že nejde otevřít. Myslím že jednoznačně nejde odpovědět. Na dálku určitě ne. to chce vidět :(
jarine*

Děkuji všem, kteří mě odpověděli!*srdce*

Tak jsem něco zkoušela.Pokud si přílohu nejdříve uložím, pak není problém ji otevřít/ale je to zdlouhavé/

Pokud se týká toho zabezpečení, tak jsem se dívala na zabezpečení přímo v Outlooku, ale asi sama neposoudím, co je správné a co ne!Mám označené :zóna internetu /menší bezpečnost, větší funkčnost/ a : upozornit, pokud se jiná aplikace pokusí poslat zprávu mým jménem.

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]