Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft - lagy

Od: radek32* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

minimální požadavky na MC splňuji, ale přesto se mi to nechutně kouše a je jedno jestli mám momentálně 10FPS nebo 35FPS (víc jsem z toho nikdy nedostal) a je taky fuk jestli mám všechny efekty zakázaný nebo povolený, kouše se to stejně, na WOT mám 10FPS a je to celkem plynulý, ale tady i když mám 30FPS kouše se to.

Nevíte čím by to mohlo být?

P.S. Video ukázku po mě nechtějte, se zapnutym Frapsem mám 2 FPS (a to když jsem rád)

doplněno 29.04.12 08:15:

TY lagy nejsou jako když mám málo FPS, ale:

/ -lag
- plynulý
-/-/-/-/-//-/-/-
Opravdu nevím čím to je

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Píšeš že požadavky splňuješ, ale přesto nám radši napiš, co máš za počítač a operační systém. Bez toho se dál pořádně neposuneme. Taky jaké programy/antivir ti běží na pozadí

hodnocení

0x

Přesně jak psal kolega nade mnou ale jěště připiš jestli máš v minecraftu nějaké mody a co všechno ti běží v pozadí protože minecraft je náročný hlavně na procesor a RAM

radek32*
hodnocení

Mám W7, na pozadí mi neběží vpodstatě nic, anitivir mám Norton 2012 a ktomu kompu:

CPU: Dual Core 2,3 GHz (Intel)
RAM: 6GB
a GPU není v MC důležitá

A ktěm můdům je to úplně fuk jestli tam nenmám žádný, nebo celej Technic pack

doplněno 22.04.12 19:26:

Znám lidi se slabším procesorem i menší ram co jim to jde úplně nádherně

A ještě jsem si vzpomněl. Nějaký texturepack máš? A zkus to bez toho Technic packu protože to je víc modu dohromady a to může PC dost zatěžovat.

radek32*
hodnocení

Řikám že je úplně jedno jestli tam mám úplně bez módů nebo celej technic pack (já mám 2 MC a přehazuju je) a texturepack nemám žádnej

Jo aha já tě předtim nepochopil.

radek32*
hodnocení

To nikdo neví čím to je :(

Když si na ploše tak zkus podržet Ctrl + Alt a zmáčnout Delete, klikni na záložku Procesy a uplně dole je napsáno Procesy: tak napiš kolik jich tam máš spuštěných. Jestli máš Windows 7 tak po zmáčknutí Ctrl + Alt + Delete musíš ještě kliknout na Spustit správce úloh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]