Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minimální hodnota virtuální paměti je malá

Od: petr® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.

Dnes večer se mi téměř zasekl notebook a pak mi mi to napsalo toto: Minimální hodnota virtuální paměti je příliš malá.
Nevíte někdo, co to znamená?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

pcmagazin.cz/...

Ale je to na XP...

doplněno 22.04.12 00:18:

windows.microsoft.com/...

...to je na Vistu...

rv*
hodnocení

0x

Virtuální paměť je místo na disku, které systém využívá v případě potřeby místo operační paměti. Buď máte málo místa na disku - tedy něco smažte, nebo je volné místo fragmentované (tvoří ho malé kousky) a pak zkuste defragmentaci.

bena*
hodnocení

0x

Určitě by chtělo nainstalovat druhou nebo vyměnit stávající paměť RAM v notebooku. Jinak ideální nastavení virtuální paměti je, že počet zvolí systém sám...

Bylo by dobré i omezit počet spuštěných progamů - které nepoužívám, odinstalovat, které aktuálně nepoužívám, vypnout.

Chcete-li poradit s optimalizací počítače, můžete mi přes vnitřní poštu, nebo sem vložit oba logy z proramu RSIT. Jak RSIT použít a kde ho stáhnout najdete zde: forum.viry.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]