Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s USB

Od: darwy odpovědí: 5 změna:

dobrý den mám telefon samsung galaxy s2 a mám problémy s USB když natočim video , a otevřu si USB v PC vidím jen video a fotky které sou uložené na SD kartě ale jak se mám dostat k těm co sou na mobilu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darwy
hodnocení

nevo už tam je složka Videos ale je to prázdný

hodnocení

0x

První odstavec berte spíše jako poučení, nikoliv kárání. Je lepší na chybu upozornit, nez ji cely zivot opakovat. Znam uzivatele, ktery uz pres 10 let rika notebooku "nojbuk" kdy da navic jeste duraz na to "J" ... Nejdriv mi to prislo vtipne, ted uz me to taha za usi... opravit ho uz ale nema cenu, protoze pochybuji, ze by po 10letech tomu zacal rikat jinak. To same s "eckcelem"

1) USB rozhranní nemá se zobrazováním souborů nic společného. Taktéž se "neotvírá" ale pouze se do něj něco zapojuje. Je to to samé, jako byste chtěl napsat "otevřu si zásuvku 220V a vidím v ní vysavač" . Zkrátka do USB se "něco" zapojuje, čímž se dostáváme k bodu

2) Co jste zapojil do USB? Čtečku micro SD karet? bluetooth adapter spárovaný s mobilem? USB kabel napojený na mobil?

Pokud jste zapojil čtečku a z mobilu vyndal kartu SD karet, je jasné, že v PC uvidíte jen onu SD kartu.

Pokud jste zapojil kabel , windows si sami nainstalují nové zařízení, které se poté zobrazí ve správci zařízení a lze s ním pracovat uplně stejně jako s vyměnitelným mediem jako napr. USB flash disk. To znamena, ze kdyz otevrete tento pocitac, uvidite zarizeni GT-I9100 (typove oznaceni samsung galaxy S2) a kdyz ono zarizeni rozkliknete, uvidite dve nove slozky : Interni uloziste a Karta SD. To kam se co uklada (fotky, videa, aplikace, soubory) to uz jste si nastavil vy sam. Takze pokud jste si nastavil, ze videa se maji ukladat do mobilu, tak je na karte nenajdete ... a naopak samozrejme.

darwy
hodnocení

no takhle v mobilu mám nastavení jestli chci MTTP a pak myslím PTTP najdu to GT(při PTTP obrázek fotoaparátu a při otevření v MTTP je tam obrázek mobilu pak to otevřu a sou tam disky Phone a Card když klinu na phone je tam tohle (viz foto) když klinu na movies je to prázdně omlouvám se za váš ztracený čas ale prosím pomozte mi :/

darwy
hodnocení

no foto nejde pridat ale prostě a lehce nejsou tma žádné Videos Videoklipy ani nic takového

Nabizi to MTP (media transfer protokol) a PTP (picture transfer protokol).

V obou rezimech ale mate ve windows videt toto (viz obr).

MTP dovoluje prenaset data sem tam (klasicky jako na USB flash disk)

PTP dovoluje jen prenos do pocitace (stahovani fotek z fotaku)

Fotky a videa budou videt na GT-I9100 Interní úložiště DCIM Camera

Problémy s USB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]