Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc bych vás chtela pozadat o dve rady. Mám strasne pomalý internet. Ne když projíždíš stránky, to to běží rychle,stránky se rychleji načítají ale to se změní jak začnu něco stahovat..Stahuje to rychlostí 44 kB/s a někdy i ještě míň. Ted jsem napřiklad stahovala 25 MB soubor 10 minut! Měsíčně platím skoro 400 což není ani málo ani moc tak nevím kde je chyba...
Druhý dotaz- blbne mi google chrome. Začal blbnout nedávno tak sem ho odinstalovala a znova nainstalovala. Chvilku bezel v klidu a ted zacal zase blbnout tak jsem udelala to same. Ted kdyz sem ho stahla a ze si to nainstaluju hodi mi to chybou hlasku Unable to find locate data files. Please reinstall. Kdyz si zkusim google chrome v pc vyhledat tak mi tu ukaze ze tu je ale kdyz ho chci otevrit tak mi to hned hodi ze program nelze najit..
Děkuju
Chrome - problém bych viděl ve stažené nějaké ´nedobrotě´ - co říká antivir? Případně vyčistěte ´tempy´...
Pomalé stahování může být způsobeno vysokou agregací připojení (bez ohledu na měsíční úhradu - to není směrodatné, resp. nemusí), případně, máte-li wifi, zahlceností pásem (zarušení)...
Takže wifi odpadá, teď ještě ta agregace - můžete ověřit u poskytovatele (´slušný´ provider má na webu možnost proměření rychlosti spojení - sice trošku přehánějící, ale odpíchnout se od toho dá)...
Antivir - vynikající je Avast, test po restartu...
Takže,za 1,bys mohla skusit zeptat se tý společnosti od které máš internet jestli by nešel zadáčo zrychlit(např.O2,T-mobile atd.)no a ta 2,mě taky blbne,stahuju rychle ale stránky lezou jak kdyby byli namazaný lepidlem,tak sem to vyřešil jednoduše,stách sem si,mozillu,operu,a SeaMonkey,a tobě radim to samý,nebo si stáhni starší google chrome...cs
Odinstalujte google Chrome a nainstalujte si Chromium. Je to prakticky to samé, jen to nemá tolik problémů (dělá na tom komunita vývojařů a ti mnohem dříve odhalí nějakou chybu). Navíc chromium prakticky není napojené na google.
Případně zkuste jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer nebo Opera 11.62.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.