Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý internet / google chrome blbne

Od: janamm* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

moc bych vás chtela pozadat o dve rady. Mám strasne pomalý internet. Ne když projíždíš stránky, to to běží rychle,stránky se rychleji načítají ale to se změní jak začnu něco stahovat..Stahuje to rychlostí 44 kB/s a někdy i ještě míň. Ted jsem napřiklad stahovala 25 MB soubor 10 minut! Měsíčně platím skoro 400 což není ani málo ani moc tak nevím kde je chyba...

Druhý dotaz- blbne mi google chrome. Začal blbnout nedávno tak sem ho odinstalovala a znova nainstalovala. Chvilku bezel v klidu a ted zacal zase blbnout tak jsem udelala to same. Ted kdyz sem ho stahla a ze si to nainstaluju hodi mi to chybou hlasku Unable to find locate data files. Please reinstall. Kdyz si zkusim google chrome v pc vyhledat tak mi tu ukaze ze tu je ale kdyz ho chci otevrit tak mi to hned hodi ze program nelze najit..

Děkuju

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Taky záleží, co a odkud se stahuje. Když to bude server posílat jen 20kB/s, k vám to rychlejš dorazit nemůže.

ahasver4*
hodnocení

0x

Na stahování má hodně vliv kolik lidí na tom kterém stahování je.A zkuste PC vyčistit CCleanrem hlavně registry,mělo by to pomoci...

slunecnice.cz/...

doplněno 21.04.12 17:20:

S tím Chrome...:)

doplněno 21.04.12 17:22:

Tak musíte počkat na jinou radu...Určitě nějaká příjde..:)

janamm*
hodnocení

ccleanerem sem uz zkousela, nepomohlo to..

mowla*
hodnocení

0x

Chrome - problém bych viděl ve stažené nějaké ´nedobrotě´ - co říká antivir? Případně vyčistěte ´tempy´...

Pomalé stahování může být způsobeno vysokou agregací připojení (bez ohledu na měsíční úhradu - to není směrodatné, resp. nemusí), případně, máte-li wifi, zahlceností pásem (zarušení)...

janamm*
hodnocení

projedu počítat antivirem.:) jinam mám připojení před modem

mowla*

Takže wifi odpadá, teď ještě ta agregace - můžete ověřit u poskytovatele (´slušný´ provider má na webu možnost proměření rychlosti spojení - sice trošku přehánějící, ale odpíchnout se od toho dá)...

Antivir - vynikající je Avast, test po restartu...

janamm*
hodnocení

já mám eset...ten dobrý není?

mowla*

Ale jo, celkově mezi nimi není valného rozdílu - jen, pokud už mašinka něco chytla, snáze to odhalí Avast - spustí se (lze navolit) po restartu počítače, ale před startem Win, takže windowsové viry nemají šanci se ´maskovat´...

janamm*
21.04.12 17:48
hodnocení

děkuju:)

dino*
hodnocení

0x

Takže,za 1,bys mohla skusit zeptat se tý společnosti od které máš internet jestli by nešel zadáčo zrychlit(např.O2,T-mobile atd.)no a ta 2,mě taky blbne,stahuju rychle ale stránky lezou jak kdyby byli namazaný lepidlem,tak sem to vyřešil jednoduše,stách sem si,mozillu,operu,a SeaMonkey,a tobě radim to samý,nebo si stáhni starší google chrome...cs

bena*
hodnocení

0x

Odinstalujte google Chrome a nainstalujte si Chromium. Je to prakticky to samé, jen to nemá tolik problémů (dělá na tom komunita vývojařů a ti mnohem dříve odhalí nějakou chybu). Navíc chromium prakticky není napojené na google.
Případně zkuste jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer nebo Opera 11.62.

Nebo Firefox;)

silod
bena : Odinstalujte google Chrome a nainstalujte si Chromium...nechápu důvod:) asi jen proto že ho tady neustále propagujete a na google Chroma kydáte hnůj ;) co si tak aspoň něco nastudovat ať víte co radíte... code.google.com/... blog.chromium.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]