Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OpenOffice a vkládání vzorců

Od: vlk95® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, používám openoffice je tam možnost vytvořit vzorce. Bohužel nevím jak vytvořený vzorec zkopírovat/inportovat nebo jakkoliv jinak dostat do textového dokumentu (opět v open office) Kdo ten program má tak ví, že vzorce se vytvářejí v jiném programu firmy open office než textový dokument. Prosím pomozte. Vzorec nejde označit a zkopírovat. No prostě si nevím rady. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

OpenOffice

Osobně jsem to nikdy nepotřeboval, takže nemůžu hovořit z vlastní zkušenosti, ale zkus si něco počíst tady.

openoffice.cz/...

hodnocení

OpenOffice

Díky podle obrázku na uvedeném webu jsem to našel. I když jsem tlačítko VLOŽIT prošel tisíckrát tak jsem to tam neviděl. Opisuju sešit z elektrotechniky a vzorců je tam opravdu mnoho. Díky za pomoc.

re*

ctr+c a ctr+v ti nejde? *smich*

hodnocení

OpenOffice

nejde bohužel :(

jerrysek*
hodnocení

2x
V OpenOffice jsem psala seminárku a když bylo potřeba, šel mi celý vzorec po vytvoření zkopírovat i s tím rámečkem, který se kolem něj vytvoří.

lisak*
hodnocení

0x

Mám Libre Office a tam to jde . Ve vstupním řádku si to označím myši a Ctrl+C ( kopírování ) a v textovém souboru dám Ctrl+V ( vložit) . Mámm za to , že to bude stejné i OpenOffice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]