Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Stáhla jsem si češtinu do Photofiltre,soubor rozzipovala na několik složek souborů a mám provést toto(viz níže) Může mi,prosím,někdo polopaticky poradit,co s tím,abych to pochopila i já Tady je ten text: Všechny soubory překopírujte do adresáře PhotoFiltre (soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm přepíší původní francouzské či anglické nápovědy).
Soubor TranslationCZ.plg je české rozhraní programu - čeština se v programu nastaví automaticky. Soubor TranslationEN.plg můžete vymazat.
Soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm jsou nápověda. Tyto soubory jdou otevřit jen z nabídky "Start > ... > PhotoFiltre".
PhotoFiltre.chm je nápověda a její obsah je totožný se soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm. Tato nápověda jde otevřít jen z okna programu z nabídky "? > Informace". Ve francouzské či anglické verzi není vůbec (zobrazí se jen prázdné okno).
Vyberte si, co budete potřebovat.
No, myslím, že je to popsáno docela polopaticky.
Nejprve musíte najít, kde máte Photofiltre nainstalován, standardně to je v C:/ProgramFiles/PhotoFiltre a potom, třeba pomocí TotalComanderu přepsat původní soubory těmi "českými"
Tak já to tedy upřesním..polopaticky pro PC blba,ale snaživého. Díky,snad si s tím poradím.
Ja věřil, že to zvládnete, gratuluji, za Váš úspěch by Vás měla rodina pozvat na oběd do restaurace!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.