Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překopírování do adresáře

Od: majorka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Stáhla jsem si češtinu do Photofiltre,soubor rozzipovala na několik složek souborů a mám provést toto(viz níže) Může mi,prosím,někdo polopaticky poradit,co s tím,abych to pochopila i já;) Tady je ten text: Všechny soubory překopírujte do adresáře PhotoFiltre (soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm přepíší původní francouzské či anglické nápovědy).
Soubor TranslationCZ.plg je české rozhraní programu - čeština se v programu nastaví automaticky. Soubor TranslationEN.plg můžete vymazat.
Soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm jsou nápověda. Tyto soubory jdou otevřit jen z nabídky "Start > ... > PhotoFiltre".
PhotoFiltre.chm je nápověda a její obsah je totožný se soubory PhotoFiltre.htm a PhotoMasque.htm. Tato nápověda jde otevřít jen z okna programu z nabídky "? > Informace". Ve francouzské či anglické verzi není vůbec (zobrazí se jen prázdné okno).
Vyberte si, co budete potřebovat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

No, myslím, že je to popsáno docela polopaticky.

Nejprve musíte najít, kde máte Photofiltre nainstalován, standardně to je v C:/ProgramFiles/PhotoFiltre a potom, třeba pomocí TotalComanderu přepsat původní soubory těmi "českými"

majorka*
hodnocení

Tak já to tedy upřesním..polopaticky pro PC blba,ale snaživého:). Díky,snad si s tím poradím.

hop®

Tak se začněte snažit, když bude problém, napište, jsme tu i pro Vás! ;)

majorka*
hodnocení

Tak abych byla upřímná..nejsem schopná najít adresář,natož do něj zkopírovat ty soubory*zed**zed*

majorka*
hodnocení

Je to neuvěřitelné,ale...já to dokázala! Rodina o hladu,ale já mám ve PhotoFiltre češtinu:)

hop®

Ja věřil, že to zvládnete, gratuluji, za Váš úspěch by Vás měla rodina pozvat na oběd do restaurace! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]