Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená ignorace na Lide.cz

Od: pokina odpovědí: 3 změna:

Zdravim, na lide.cz jsem si schválně dala do ignorace přítele abych věděla co to znamená, ale když sem si jeho profil našla nabo on můj tak nám to normálně ukázalo, ale když sem mu napsala v zkaz tak mu do teď nepřišel, takže to není jako úplná klokace jako např. na FB? Pouze mi nebude moct zablokovaný uživatel posílat vzkazy, je to tak? Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jsou profily veřejně přístupné, by to nemělo moc smysl - stačilo by, aby se odhlásil a podíval se na vás "anonymně" jako jakýkoli jiný neregistrovaný návštěvník.

doplněno 21.04.12 12:41:

Jo, přesně na to ta ignorace je :) Jestli ho ignorujete, ale zprávy od něj choděj dál, je někde něco špatně..

pokina
hodnocení

Ale tak jako tak by mi nechodily žádně vzkazy ne? Jeden člověk mi píše pořád hnusné věci, tak jsem myslela že ta ignorace pomůže od toho..

ahasver4*
hodnocení

0x

napoveda.seznam.cz/...

Ignorace je právě proto,abychom zabránili psaní toho o čem píšete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]