Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení mobilu

Od: goka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebuji poradit a nastavit mobil pro příjem internetu. mám Vodafone ( Alcatel VF 543) a jsem O2., Tento mobil se do česka nedováží tak si s nim nevi nikdo rady , snad tady najdu nějakého experta co by mi poradil nějakým návodem. předem díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Google je všemocný kór když je telefén jen v cizině translate.google.cz/...

doplněno 14.05.12 10:11:

Ale mně ten odkaz normálně jede a je tam manuál na stažení?Přeloženej?Co chceš více?

A zkoušel jste Desi ten odkaz na manuál?

Ten jsem našel už včera a ...

404 file not found

Tak zas úplně všemocny strejda Gůgl není *smich* Co tam není to nemůže najít.

doplněno 21.04.12 14:09:

Tak manuál bysme měli vodafone.co.nz/...

Jen jsem tam o nastavení nic nenašel. Jen obecné "kecy"na straně 45-46. Bez mobilu v ruce to asi dohromady nedám.

des*

pepr-Ano a odkaz mi funguje a je tam manuál na stažení.

Tak buď máte nějaký extra super prohlížeč nobo je ten můj úplný blbec.

Přes ten váš odkaz se dostanu jen na další přeloženou stránku z Googlu s popisem translate.google.cz/...

a když kliknu na ten odkaz pro stažení manuálu, tak žádné stažení nekoná vyskočí jen ... viz obr.

Nastavení mobilu

vladiim*
hodnocení

0x

omg však na tom nic neni né? Vlez do nastavení a pokud máš trošku inteligence tak se to nastaví uplně lehce. Nebo zavolej operátorovi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]