Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam problém na mém ntb. Počítačum zas až tak moc nerozumím, takže doufám že můj problém napíšu pochopitelně. Takže... Ráno jsem ho zapnula, naskočila nějaká zpráva o chybách a noťas chyby začas opravovat, taková modrá stránka pokud si dobře pamatuju. Pak jakoby začal nabíhat, ukáže se tam načítání s logem Windows, a skončí to tím že se tam objeví kurzor a to je vše. Zkoušela jsem počkat jestli nenaběhnou, ale marně. Spouštěla jsem je v nouzovém režimu, ale skončily stejně (kurzor s pozadím který mam u přihlašování nebo který je např. u vypínání).. Nevim si rady, reinstalovat se to bojim, mam tam důležité soubory.
Jestli se tedy ukáže tabulka kde je spuštění nouzového režimu,není tam také Opravit tento počítač?Tam se dá zadat Oprava startu...Nebo ještě odpojit od sítě a na chvíli vyndat baterku...Třeba to pomůže.Jen můj názor...
Zkusím to pro laika...
1. pokud notes umí bootovat z CD a máte takové, nastartujte z céda a na flashku zazálohujte co je potřeba, pak reinstalace...
2. bod 1 neplatí - šup s mašinou za někým, kdo tomu rozumí a třeba i vyndá disk - na ceně a důležitosti záleží, jestli i třeba do servisu...
3. do budoucna - zálohovat, zálohovat, zálohovat - placka (CD/DVD) má cenu max. pár minut práce, na některých věcech se nevyplatí šetřit...
4. rozdělit disk na dvě partition - smazáním (formátováním) systémového disku (primary) neohrozíte data na datovém (ale i tak zálohovat - disk umí zhavarovat i celej)...
doplněno 20.04.12 23:27:Ad 2. ..."na ceně a důležitosti" DAT "záleží"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.