Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Graf. karta

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Zdravicko, prosim vas chtel bych se zeptat jestli kdyz mam skrin pocitace convertible minitower pujde mi tam standartne velka graf.karta chtěl bych si pořídit tuto: alza.cz/...

měřil jsem skříň a má na délku cca 44,5 cm pujde mi tam vybraná graf. karta?

předem děkuji za odpověď Klepal Václav

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jareek*
hodnocení

2x

Rozmerove tam karta pujde. Karty PCI maji standartni rozmer. Hlavne ale zkontroluj vykon Tveho zdroje. Mel by mit vykon 450 W. Tato karta bere hodne velky prikon 150 W takze by se mohlo stat ze Tvuj zdroj to neutahne, zdroj se muze přehřát a vyhořet, pokud na tento vykon nebude dimenzovan,

:)

hodnocení

Já mam zdroj 500 W tak snad se mi to nebude prehrivat

sinner

dobrý a výrobce?Jinak velikost skříně nic nevypovídá nic o tom ,jak velká graf,tam vleze. Když už jste v tom měření tak mi změřte vzdálenost o začatku skříně po první věc co ji bude překážet ...

Graf. karta
hodnocení

výrobce zdroje je seasonic a to mereni ja tu bednu meril zavrenou ale pokusim se ji otevrit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]