Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se sluchátky

Od: caabik* odpovědí: 9 změna:

Mám problem se sluchátky. Když připojim sluchátka, tak zvuk hraje do sluchátek, ale hraje i nahlas z notebooku. Vždy jsem připojil sluchátka a notebook přestal hrát a zvuk jsem mel jen ve sluchátkách. Mohlo se stát že se někdo něco nastavilo? Nebo se porouchal notebook a je tam špatný dotek. Sluchátka jsem zkoušel na jínem PC a tam hraly normálně, tak jak mají. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jareek*
hodnocení

1x

Zkus v ovladacich panelech vyvolat řizeni zvukove karty, nebo na liště muže byt ovladani konektoru zvukovky, zda to ma byt vstup nebo vystup, a jestli se ma vypinat repro. Někdy se to da nastavit, takto je to na pr mozne nastavit u notebooku Eee PC.

:)

Tak prohledal jsem nastavení zvuku na Asus EeePC horem dolem a nenašel to. Kde to máte vy? Mám Realtek HDaudio.

Na desktopu jsem podobné nastavení našel, ale v souvislosti s konektorama. "Při připojení sluchátek do předního panelu bude automaticky ztlumen zadní panel" Tam se tiše předpokládá, že máte repráky vzadu a sluchátka zapojujete dopředu.

doplněno 20.04.12 23:01:

Je to Windows7 Starter. Je možné že v jiné, vyšší edici to nastavení je, ale pochybuju, že to s tím souvisí.

hodnocení

0x

A zkoušel jste jiná sluchátka ve vašem notebooku? Jestli to dělají i ta tak je problém s noťasem. Řekl bych, že je špatný konektor, protože normálně se při připojení sluchátek automaticky vypne reproduktor.

caabik*
hodnocení

uznají to na reklamaci? :)

Podle mě by uznat měli. Je to závada bránící řádnému užívání přístroje. Je sice taky možné, že není špatný konektor. A vada bude jinde. Záleží jestli je spínaný mechnanicky nebo elektronicky, ale ať je to jak chce, je to závada na reklamaci.

doplněno 20.04.12 21:15:

Hlavně nejdřív vyzkoušet ty druhé sluchátka.

doplněno 20.04.12 21:19:

Je sice možné, že to bude nějaká prkotina a za blbce budeme oba. Já že jsem vám špatně poradil a pak vy, když se noťas vrátí ze servisu a v popisu závady bude, např. že se uživatel nemá hrabat v nastavení, kterým nerozumí*smich* Nic proti vám ;)

Ale stejně bych tu reklamačku zkusil.

caabik*
hodnocení

V žádném nastavení jsem se nehrabal. Jednou jsem přišel a zapojil sluchatka a hralo to oboje. Stačilo zahejbat konektorem a hraly jen sluchatka a pak další den už to nešlo a do ted hraje oboje najednou. Koukal jsem do nejakýho nastavení, lae nevím. Mam W7 a ty druhé sluchátka jsem zkoušel a když jes zapojim tak je to to samé :)

No tak už jsme doma: "...hralo to oboje. Stačilo zahejbat konektorem a hraly jen sluchatka..." Tady není co řešit! Špatný konektor. Jen si nejsem jistý jestli vám tu reklamačku uznají.

caabik*
hodnocení

Doufám že uznají, je to závada, která snad brání k využití NTB..

To máte sice pravdu, ale můžou tvrdit, že jste si to způsobil sám, neopatrnou manipulací, na což se samozřejmě záruka ze zákona nevztahuje.

doplněno 21.04.12 12:56:

Stejnou závadu s podobným účinkem, jsem míval na walkmanech. Po čase se používáním, vyviklal konektor a šlo jen jedno sluchátko. Vždychy se musel jack nastavit do jedné pozice aby hrály obě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]