Nejste přihlášen/a.
Mám problem se sluchátky. Když připojim sluchátka, tak zvuk hraje do sluchátek, ale hraje i nahlas z notebooku. Vždy jsem připojil sluchátka a notebook přestal hrát a zvuk jsem mel jen ve sluchátkách. Mohlo se stát že se někdo něco nastavilo? Nebo se porouchal notebook a je tam špatný dotek. Sluchátka jsem zkoušel na jínem PC a tam hraly normálně, tak jak mají. Děkuji
Zkus v ovladacich panelech vyvolat řizeni zvukove karty, nebo na liště muže byt ovladani konektoru zvukovky, zda to ma byt vstup nebo vystup, a jestli se ma vypinat repro. Někdy se to da nastavit, takto je to na pr mozne nastavit u notebooku Eee PC.
Tak prohledal jsem nastavení zvuku na Asus EeePC horem dolem a nenašel to. Kde to máte vy? Mám Realtek HDaudio.
Na desktopu jsem podobné nastavení našel, ale v souvislosti s konektorama. "Při připojení sluchátek do předního panelu bude automaticky ztlumen zadní panel" Tam se tiše předpokládá, že máte repráky vzadu a sluchátka zapojujete dopředu.
doplněno 20.04.12 23:01:Je to Windows7 Starter. Je možné že v jiné, vyšší edici to nastavení je, ale pochybuju, že to s tím souvisí.
A zkoušel jste jiná sluchátka ve vašem notebooku? Jestli to dělají i ta tak je problém s noťasem. Řekl bych, že je špatný konektor, protože normálně se při připojení sluchátek automaticky vypne reproduktor.
Podle mě by uznat měli. Je to závada bránící řádnému užívání přístroje. Je sice taky možné, že není špatný konektor. A vada bude jinde. Záleží jestli je spínaný mechnanicky nebo elektronicky, ale ať je to jak chce, je to závada na reklamaci.
doplněno 20.04.12 21:15:Hlavně nejdřív vyzkoušet ty druhé sluchátka.
doplněno 20.04.12 21:19: Je sice možné, že to bude nějaká prkotina a za blbce budeme oba. Já že jsem vám špatně poradil a pak vy, když se noťas vrátí ze servisu a v popisu závady bude, např. že se uživatel nemá hrabat v nastavení, kterým nerozumí Nic proti vám
Ale stejně bych tu reklamačku zkusil.
V žádném nastavení jsem se nehrabal. Jednou jsem přišel a zapojil sluchatka a hralo to oboje. Stačilo zahejbat konektorem a hraly jen sluchatka a pak další den už to nešlo a do ted hraje oboje najednou. Koukal jsem do nejakýho nastavení, lae nevím. Mam W7 a ty druhé sluchátka jsem zkoušel a když jes zapojim tak je to to samé
No tak už jsme doma: "...hralo to oboje. Stačilo zahejbat konektorem a hraly jen sluchatka..." Tady není co řešit! Špatný konektor. Jen si nejsem jistý jestli vám tu reklamačku uznají.
To máte sice pravdu, ale můžou tvrdit, že jste si to způsobil sám, neopatrnou manipulací, na což se samozřejmě záruka ze zákona nevztahuje.
doplněno 21.04.12 12:56:Stejnou závadu s podobným účinkem, jsem míval na walkmanech. Po čase se používáním, vyviklal konektor a šlo jen jedno sluchátko. Vždychy se musel jack nastavit do jedné pozice aby hrály obě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.