Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil a nainstaloval jse si hru Payday: The Heist, ale když jí spustím objeví se chybová hláška:
microsoft visual c++ floating point support not loaded
Nevíte prosím někdo co stím?
Máte aktualizované windows a nainstalovaný msdn.microsoft.com/... + předchozí verze, které jsou vypsány ve sloupečku napravo?
Mám W7 Home Premium 64-bit a s .NET je to následovně:
1.1 šel, ale SP už ne
2.0 nešel prý: "Tento program je nainstalován jako součást systému Windows" nebo nějak tak, ale 100% ho tam nemám
3.0 a 3.5 včetně SP nešel prý: "K instalaci nebo konfiguraci Microsoft .NET Framework 3.5 x64 (nebo 86 dělá to u obojího)je třeba na ovládacím panelu použít možnost Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows."
Tam skutečně položka .NET Framework 3.5.1 byla, ale i když jsem ji zašrtl stále to píše to samé
A 4 už jsem měl
2.0 a 3.5 jsou součástí systému, ostatní by měly být vidět v nainstalovaných programech.
Možná zkusit opravu systému z instalčního dvd, nebo addictivetips.com/..., nebo blogs.msdn.com/..., ale to už mi přijde jako docela rizikový možnosti Jinak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.