Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Visual C++ error

Od: radek32* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

koupil a nainstaloval jse si hru Payday: The Heist, ale když jí spustím objeví se chybová hláška:

microsoft visual c++ floating point support not loaded

Nevíte prosím někdo co stím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Máte aktualizované windows a nainstalovaný msdn.microsoft.com/... + předchozí verze, které jsou vypsány ve sloupečku napravo?

radek32*
hodnocení

Aktualizovaný W mám a .NET 4 taky, ale ty starší verze mi nejdou nainstalovat

dzordz*

Jaké máte windows a proč "nejdou"?

radek32*
hodnocení

Mám W7 Home Premium 64-bit a s .NET je to následovně:

1.1 šel, ale SP už ne

2.0 nešel prý: "Tento program je nainstalován jako součást systému Windows" nebo nějak tak, ale 100% ho tam nemám

3.0 a 3.5 včetně SP nešel prý: "K instalaci nebo konfiguraci Microsoft .NET Framework 3.5 x64 (nebo 86 dělá to u obojího)je třeba na ovládacím panelu použít možnost Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows."
Tam skutečně položka .NET Framework 3.5.1 byla, ale i když jsem ji zašrtl stále to píše to samé

A 4 už jsem měl

worklan41

zdravím možna by bylo jednoduší net fram. odinstal to udělte tímto Net Cleanup Utility technibble.com/...
Tím odstraníte veškerý fram naistal v PC potom bych klidně projel PC. CCleener-na registry .Potom znovu stahnout frame.3,5 sp1
Frame 1,1 Fram1,1sp1 Instalujte stažené soubory v tomto pořadí!:
* .Net Framework 3.5 SP1
* .Net Framework 1.1
* .Net Framework 1.1 SP1 restart a pak musíte fram aktualizovat přes win update
dzordz*

2.0 a 3.5 jsou součástí systému, ostatní by měly být vidět v nainstalovaných programech.

Možná zkusit opravu systému z instalčního dvd, nebo addictivetips.com/..., nebo blogs.msdn.com/..., ale to už mi přijde jako docela rizikový možnosti :) Jinak nevím.

radek32*
hodnocení

At dělám co dělám nic nefunguje unistalnul jsem všechny Frame, ale ten 3.5 SP1 stejně nešel nainstalovat a Payday furt nefunguje a obnovit systém nemůžu, protože Windows jsem měl předinstalovaný a CD nemám

Tak si to asi nezahraju no

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]