Nejste přihlášen/a.
technická: u GK GTS 450 s 1GB DDR5 pamětí mi nefunguje AntiAliasing.
v NVIDIA Control panel dám Nastavení obrazu nechat na aplikaci (např. závodní 3D sim rFactor),
ale v rFactor config pak ať dám AntiAliasing None nebo AntiAliasing Level6 tak to vypadá ve hře stejně.
u většiny tratí ve hře stačí jednoduše nastavit 1600x1200, ale u některých i v 1600x1200 (s nefunkčním Level 6 AA) jsou postraní bílé čáry podél trati kostrbaté. v NVIDIA Control panel jsem nenašel žádné šoupátko pro AA
driver mám 98MB 296.10-desktop-winxp-32bit-english-whql
neměl byste prosím někdo tip jak to vyřešit? děkuji
PS: kde zjistím jestli mám 32bit Win XP SP2 nebo 64bit Win XP SP2?
PPS: rFactor přes net byste někdo nezajezdil? formule, GTčka, stovky reál tratí.
icq/qip 259689233
32bit/64bit: Start - Tento počítač - pravé myšítko - vlastnosti
Jen se chci zeptat, rFactor si občas zahraju, ale některé tratě nejsou zrovna moc "profesionálně" dělané, takže nemůže být problém přímo v nekvalitní textuře trati?
já hraju jen top tratě od profesionálních modderských týmů. nejde o rozmazané textury, ty se dají přinejhorším zaostřit namaxováním Anizotropního Filtru na hodnotu x16. jde o nefční Anti Aliasing (zahlazení kostrbatých čar, např. bílé čáry podél trati).
jako není to nic zásadního s tím AA, u každé trati je většinou vymodelovaných několik verzí, takže není problém vybrat tu, která vypadá dobře + rozlišení 1600x1200 většinou kostrbaté čáry vyřeší.
kdyžtak se ozvi na ajsko, zajezdíme, tady je seznam mých oblíbených aut a tratí včetně odkazů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.