Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka START

Od: daniel9 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

můj systém je Windows 7 Ultimate 64bit a po včerejšku se mi v nabídce start nezobrazují všechny položky. Končí to písmenem N, takže např. Po spuštění , nebo Příslušenství, nebo WinRar prostě jakoby nebyli. Také jsem si všiml, že při otevření jakéhokoliv okna se mi ztratily v levé nabídce (v tom sloupci, kde jsou Oblíbené položky, Plocha, Stažené soubory, Knihovny, Domácí skupina, Počítač a Síť) položky Dokumenty, Obrázky, Videa a Hudba, všechno, co by mělo být pod položkou Knihovna.

Je to nejspíše něco v registru, s tím si poradím, jsem pokročilý uživatel, jen nevím kde. Poradíte?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co takhle obnovení systému? Zkoušel jste?

daniel9
hodnocení

Ano, to nepomohlo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]