Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer - jak nastavit hesla

Od: rambus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Mám nově nainstalovaný počítač a používám Internet xplorer a domovskou stránku seznam. Kde si mám nastavit ( nástroje ... ) , aby se mně nick a heslo vždy zapamatovalo a nemusel ho pořád psat. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

IE se Vás při prvním přihlášení zeptá,zda si nick a heslo má zapamatovat...:)

doplněno 20.04.12 15:22:

Asi takto...

Internet explorer - jak nastavit hesla
rambus
hodnocení

Ano, ale já jsem omylem dal ne. Jde to někde přenastavit?

bena*

Budete asi muset vymazat data ve formulářích, hesla a cookies (není na škodu ale zaškrtnout vše), apod. Stačí stiknout Ctrl+Shift+Delete.Pak by se to mělo zeptat znovu. Pak se to znovu zeptá.

Internet explorer - jak nastavit hesla #2
worklan41

Snad to bude ono :Možnosti inter-obsah-automatické dokončování (nastavení) viz.obrázek

Internet explorer - jak nastavit hesla #3
ahasver4*

Jde to i přes CCleaner...Musíte zaškrtnout Vymazat historii vyplňování a Uložená hesla...

Internet explorer - jak nastavit hesla #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]