Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpětně můžu doplnit heslo do win XP

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:
Zdravicko,
nainstaloval jsem si nove XP (asi pred pul rokem) a kdyz se me ptal jake heslo chci odentroval jsem prazdne pole.
No, ale ted me napadlo, ze pokud se XP zborti (uz se mi pred tim pul rokem stalo), tak po me chce heslo administratora pro"zotaveni". Ouvej, prazdne pole neuznava... muzu ho nejak zpetne doplnit?
Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdar, buď se přihlaš jako admin, dej ctrl+alt+del a tam změň heslo a nebo ve tvém účtu dej v ovládacích panelech uživatelské účty a tam dej heslo a nebooo start/spustit/cmd control userpasswords2 a tam jde taky nastavit, stačí jen klepnout na nastavit heslo
hodnocení

ajaj, to jsem udelal, ale pak se musim pri startu Windows prihlasovat, coz je opruz... takze asi zalozit dalsiho uzivatele a dat admin prava, co? ;)
No já si admina nechávám jen do zálohy a normalně se na něj nehlásim. Pokud se nechceš přihlašovat tak start/spustit/ control userpasswords2 a tam vyber uživatele na kterého se budeš hlásit a nahoře odškrtni požadovat přihlášení při spuštění a je to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]