Zdravicko, nainstaloval jsem si nove XP (asi pred pul rokem) a kdyz se me ptal jake heslo chci odentroval jsem prazdne pole. No, ale ted me napadlo, ze pokud se XP zborti (uz se mi pred tim pul rokem stalo), tak po me chce heslo administratora pro"zotaveni". Ouvej, prazdne pole neuznava... muzu ho nejak zpetne doplnit? Diky
Zdar, buď se přihlaš jako admin, dej ctrl+alt+del a tam změň heslo a nebo ve tvém účtu dej v ovládacích panelech uživatelské účty a tam dej heslo a nebooo start/spustit/cmd control userpasswords2 a tam jde taky nastavit, stačí jen klepnout na nastavit heslo
No já si admina nechávám jen do zálohy a normalně se na něj nehlásim. Pokud se nechceš přihlašovat tak start/spustit/ control userpasswords2 a tam vyber uživatele na kterého se budeš hlásit a nahoře odškrtni požadovat přihlášení při spuštění a je to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.