Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám takový divný problém,už asi 2 týdny se mi některé hry a programy prostě sami od sebe vypnou a nic nenapíšou,nevím co s tím,pokud by někdo věděl tak prosím o radu,Stává se to nepravidelně a nezávisle na čase,někdy po 10ti minutách hraní , někdy po hodině,to samé i u programů,pokud by někdo věděl co s tím tak prosím o odpověd děkuji
Vypne se hra,program a PC ne?Jaký máte OS?Nebývá zvykem PC,že nic k chybě neřekne...Zkuste ho projet Superantispywarem,jen pro začítek,jestli tam něco nesedí.Pak se uvidí co dál..A možná on line scener..
no,viry atd. bych tam mít neměl,mám oficiální licenci Eset,žádnej cracklej atd...OS mám Win XP,žádnou hlášku nehodí a dělá to jen u některých her,pokud to pomůže tak mám Noťas a né stolní pc ale to asi na to nemá vliv,esetem dělám kontrolu pravidelně a nic tam nemám...
Můžete zkusit počítač trošku pročistit, tj. odinstalovat zbytečné nevyužívané programy, programem CCleaner odstranit špatné záznamy z registru a také zbytečné soubory. Toto by mohlo pomoci.
Pokud používáte jen ten NOD32 nebo ESET Smart Security, ten SUPERAntispyware bych klidně nainstaloval, odstraňuje sledovací cookies a podobné. Nemá rezidentní štít, tudíž prakticky nebere žádné systémové prostředky (akorát budete mít dole novou ikonku, ale dá se skrýt).
cookies,registry atd. si čistím sám celkem pravidelně,ale tak pokud myslíte že se to bude hodit tak to zkusím...ikdyž to mi nejspíš pořád nepomůže ...
Dobrý den , kolik máte RAM? Projet PC mem- testem,je tam návod i odkaz na stažení pcporadenstvi.cz/...
A pak to základní co teploty?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.