Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovypínání během některých her a programů

Od: misak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Mám takový divný problém,už asi 2 týdny se mi některé hry a programy prostě sami od sebe vypnou a nic nenapíšou,nevím co s tím,pokud by někdo věděl tak prosím o radu,Stává se to nepravidelně a nezávisle na čase,někdy po 10ti minutách hraní , někdy po hodině,to samé i u programů,pokud by někdo věděl co s tím tak prosím o odpověd děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Vypne se hra,program a PC ne?Jaký máte OS?Nebývá zvykem PC,že nic k chybě neřekne...Zkuste ho projet Superantispywarem,jen pro začítek,jestli tam něco nesedí.Pak se uvidí co dál..A možná on line scener..

slunecnice.cz/...

eset.cz/...

misak*
hodnocení

no,viry atd. bych tam mít neměl,mám oficiální licenci Eset,žádnej cracklej atd...OS mám Win XP,žádnou hlášku nehodí a dělá to jen u některých her,pokud to pomůže tak mám Noťas a né stolní pc ale to asi na to nemá vliv,esetem dělám kontrolu pravidelně a nic tam nemám...

bena*

Můžete zkusit počítač trošku pročistit, tj. odinstalovat zbytečné nevyužívané programy, programem CCleaner odstranit špatné záznamy z registru a také zbytečné soubory. Toto by mohlo pomoci.

Pokud používáte jen ten NOD32 nebo ESET Smart Security, ten SUPERAntispyware bych klidně nainstaloval, odstraňuje sledovací cookies a podobné. Nemá rezidentní štít, tudíž prakticky nebere žádné systémové prostředky (akorát budete mít dole novou ikonku, ale dá se skrýt).

misak*
hodnocení

cookies,registry atd. si čistím sám celkem pravidelně,ale tak pokud myslíte že se to bude hodit tak to zkusím...ikdyž to mi nejspíš pořád nepomůže ...

worklan41

Dobrý den , kolik máte RAM? Projet PC mem- testem,je tam návod i odkaz na stažení pcporadenstvi.cz/...

A pak to základní co teploty?

misak*

RAM mám pouze 1Gb

¨Teplota Notebooku není nejlepší,občas se trochu zahřeje,každý měsíc čistím pravidelně větrání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]