Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit osobu

Od: lax odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi, poradil by mi někdo jaký program dokáže odstranit člověka z videa? ve videu mám dvě osoby, jednu bych rád odstranil a tu druhou nechal jak je :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak asi by se to dalo nějak sestříhat...Vyberte si..

slunecnice.cz/...

doplněno 19.04.12 23:45:

Ale za Pinnacle nebo Sony Vegas chtějí balík...:)

doplněno 19.04.12 23:52:

Jestli ovšem myslíte tu osobu jen ,,vygumovat,,tak aby ostatní zůstalo beze změny,tak to nejde...Takhle by jsme mazali svoje ex,to by byla nádhera...*smich*

doplněno 20.04.12 00:56:

Tak já také musím souhlasit,že nadpis byl jak z poradny pro nájemné vrahy...*smich*

hodnocení

0x

Ten mini infarkt, když si přečtete jen nadpis otázky... *ee*

ellin*

:D To je pravda...

pavkazji*

kolikokoli máš pravdu nadpis se náramě povedl .Taky jsem myslel že mě klepne pepka.

dzordz*
hodnocení

0x

V závislosti na pohybu osoby, pohybu kamery, prostředí a dalších dějích to jde. Třeba v Aftereffects.

Chce to konkrétní případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]