Mám problém - poslední dobou vždycky,když zapnu počítač a chci se přihlásit e svému účtu,tak místo toho,aby mi naskočila plocha tak se počítač restartuje a tak to jde i při dalších pokusech.Žádné chybové hlášky se ale nezobrazují.Někdy to zkouším třeba hodinu,než se mi podaří se přihlásit.
To máš teda trpělivost. Do nouzového režimu se dostaneš? Pro začátek bych zkusil provést opravnou instalaci operačního systému. A ještě jeden dotaz, co přdcházelo tomuto stavu?
Mě se zase restartuje za běhu. Prostě se mi při práci vypne a znovu zapne... Bez jakýhokoli důvodu a varování. V systémových hláškách jsem taky nic nenašla. Nevíte někdo co s tím?
Podpětí v 230V? Vadná komponenta...otázkou je jaká...ramka, deska, zdroj. Ramku (paměť) otestuješ memtestem86, desku leda výměnou, zdroj výměnou, podpětí pokud tam nějaké v síti máš tak UPSkou,nebo pro začátek přepojit pc na zásuvku v jiném okruhu (jiný jistič pokud jich je v bytě víc)
jestliže se počítač restartuje nebo vypíná tak toho může dělat plno, jestliže to neudělá v nozovém režimu tak to je nějaký ovladač nebo nějaký program který se načítá hed po přihlášení, nikdy(teda většinou) se nic neděje samo sebou něco se muselo instalovat nebo měnit. v biosu se dá nastavit na optimální hodnoty a pak to zkusit, prostě začínat od těch nejjednoduších věcí,teploty a td,nefungující větráček atd. chce si to jen trošku pohrát a je to,hoď ho do nouzového režimu a vidíš co to udělá.Zrušit programy po spuštění prostě to chce trpělivost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.