Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné restartování počítače

Od: summer004 odpovědí: 4 změna:
Mám problém - poslední dobou vždycky,když zapnu počítač a chci se přihlásit e svému účtu,tak místo toho,aby mi naskočila plocha tak se počítač restartuje a tak to jde i při dalších pokusech.Žádné chybové hlášky se ale nezobrazují.Někdy to zkouším třeba hodinu,než se mi podaří se přihlásit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To máš teda trpělivost. Do nouzového režimu se dostaneš? Pro začátek bych zkusil provést opravnou instalaci operačního systému. A ještě jeden dotaz, co přdcházelo tomuto stavu?

zuzik*
hodnocení

0x
Mě se zase restartuje za běhu. Prostě se mi při práci vypne a znovu zapne... Bez jakýhokoli důvodu a varování. V systémových hláškách jsem taky nic nenašla. Nevíte někdo co s tím?
Podpětí v 230V? Vadná komponenta...otázkou je jaká...ramka, deska, zdroj. Ramku (paměť) otestuješ memtestem86, desku leda výměnou, zdroj výměnou, podpětí pokud tam nějaké v síti máš tak UPSkou,nebo pro začátek přepojit pc na zásuvku v jiném okruhu (jiný jistič pokud jich je v bytě víc)

jirkahorak*
hodnocení

0x
jestliže se počítač restartuje nebo vypíná tak toho může dělat plno, jestliže to neudělá v nozovém režimu tak to je nějaký ovladač nebo nějaký program který se načítá hed po přihlášení, nikdy(teda většinou) se nic neděje samo sebou něco se muselo instalovat nebo měnit. v biosu se dá nastavit na optimální hodnoty a pak to zkusit, prostě začínat od těch nejjednoduších věcí,teploty a td,nefungující větráček atd. chce si to jen trošku pohrát a je to,hoď ho do nouzového režimu a vidíš co to udělá.Zrušit programy po spuštění prostě to chce trpělivost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]