Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání stažených souborů

Od: hynek09 odpovědí: 4 změna:

Přešel jsem z internetového prohlížeče chrome na mozilla a nemůžu najít kam se mi ukládají stažené soubory,jestli se mi teda někde ukládají.díky za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladiim*
hodnocení

2x

musíš si to nastavit v mozila nastavení, máš to ukládané myslím někam cusersdownloads ... ale když si to přenastavíš tak si můžeš buď vybrat kam to chceš uložit a nebo rovnou na plochu, myslíš si také že přejít z Chrome na Mozilu byla trošku chyba :)

hynek09
hodnocení

Jo,dík moc.A z toho přechodu moc radost nemám ale musím vžd tak po roce najít novej prohlížeč,pač na ten puvodní se mi strašně zpomalí a čím to je vůbec nevím.

vladiim*

zkus třeba přeinstalovat chrom, vybazat všechnu historii včetně cookies :DD :)

hynek09
hodnocení

JO tak sem to udělal,zdá se to být zase dobrý,budu to sledovat a když to bude O.K. tak ti pošlu větrník a sodovku.Jinak dík za radu já jsem totiž počítačově pomalejší :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]