Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio Impuls,pohled do studia

Od: majorka* odpovědí: 4 změna:

Funguje vám na impuls.cz pohled do studia? Mně ne,mám tam pouze černý obdélníček.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

3x

Maj to rozbitý.

doplněno 18.04.12 20:55:

Narozdíl od ostatních to myslím vážně, není to flash, je to wmp plugin, ten stream, který se má přijímat a přehrávat, v tuhle chvíli nevysílá, nic s tím neuděláte.

vladiim*
hodnocení

0x

Může to být chybným zpracováním z webu ... nebo třeba vám chybí nějáký ovladač. :))

hodnocení

0x

je třeba aktualizovat flash player.případně vyzkoušet jiný internetový prohlížeč :)

majorka*
Myslím,že dzordz má pravdu. To není o flash playeru,ale o windows media playeru,ten se mi normálně načte,ale obraz z kamery nenaskočí,wmp mi normálně jinde chodí.
doplněno 18.04.12 21:40: Jinak,já měla za to,že se před odpovědí někdo na tu stránku podívá,což udělal evidentně pouze dzordz:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]