Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
uz od te doby co jem si notebook koupila tak se mi pri spusteni videa restartoval,dali jsme to opravit a dobry,pak to zase delal pri nejake webove strance vetsinou u facebooku) ale i a jinych strankach a zase sme to dali opravit, ale ted je to tu zase, ale stane se to jenom kdyz otevru ve svych obrazcich na notebooku nejakou fotku ci obrazek,vzdycky notebook zacne zvysovat to jak fuci(nevim jak to ric) a objevi se modrej obraz se samejma bilyma napisama a restartuje se a kdyz mam neco rozdelaneho tak se to neulozi,uz me to stve,nechci aby se mi furt ten prodejce stoural v pocitaci,tak nevite co to je?chi novej notebook,tenhle je na prd,a tata mi novej nekoupi,prej je to sloziti reklamovat atd?co ze proc by to neslo reklamovat?pry budeme dokud to bude zlobit jezdit na opravu,no hrozny.
Z vlasní zkušenosti mohu říct že to dělá integrovaná grafika. Dotaz č.1 Používáte originální zdroj ( ač je to divny tak se zdrojem s nišším napětím to dělá rádo) Podle obrázku se jedná o Acer ty mají napaječ 19 V ale v servisním manualu je psáno 19-21,5 a na vlasní kůži vyzkoušeno že snapaječem 18,5 v od HP to dělá. Asi nějaký slabý kondíky ve zdroji nebo nevím co. Za druhé stáhnětete si speedfan nebo coretemp alcpu.com/... a podívejte se na teplotu jednotlivývh komponent. Za třetí zakažte restart v spouštění a zotavení systemu a napište sem číslo chyby(pokud to nemůžete najít napište jestli mate w7 nebo xp)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.