Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vypálení DVD

Od: indigo odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který program na vypálení DVD byste mi mohli doporučit.
Dcera dostala v mažoretkách DVD vytvořené pí učitelkou s nějakými sestavami apod. aby si to doma mohla vyzkoušet, jenže paní učitelka to potřebuje vrátit, takže bych to potřeboval nějak dostat na vlastní DVD.
S vypalováním nemám jedinou zkušenost. Na internetu jsem našel, že je dobré Nero ale zvládne to s ním i naprostý lajk? Popřípadně mohli by mi někdo poradit jak s tím pracovat?
Moc děkuju za rady ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarazde*
hodnocení

0x

K tomu účelu je programů spousta , já osobně bych použil , pouze k vypálení , Ashampoo Burning Studio 2009,version 8.03 - je v češtině, je zdarma, dá se stáhnout na webu . K Neru snad jen to, že má spoustu různých nastavení a mohl by jste se v tom ztratit.

hodnocení

0x

Taky se přimlouvám za Ashampoo Burning Studio, které je zdarma a teď ho používám. Nero jsem měl, ale na to jak je drahé nic zásadního nepřináší.

hodnocení

0x

I já se přimlouvám za Ashampo. Je free, v češtině,je jednoduchej i pro počítačový kopyta jako sem já. Používám ho už skoro 3 a půl roku a pohoda. Mám sice verzi 6 ale sem spokojenej.*smich*

fribble*
hodnocení

0x

Já používám CD Burner - ještě nezklamal.

tomas11*
hodnocení

0x

Asi skoro určitě máte v noťasu nebo PC DVD vypalovačku,Tak si myslím že už tam snad budete mít nějaký program na vypalování nainstalován,zkuste zapátrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]