Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který program na vypálení DVD byste mi mohli doporučit. Dcera dostala v mažoretkách DVD vytvořené pí učitelkou s nějakými sestavami apod. aby si to doma mohla vyzkoušet, jenže paní učitelka to potřebuje vrátit, takže bych to potřeboval nějak dostat na vlastní DVD. S vypalováním nemám jedinou zkušenost. Na internetu jsem našel, že je dobré Nero ale zvládne to s ním i naprostý lajk? Popřípadně mohli by mi někdo poradit jak s tím pracovat? Moc děkuju za rady
K tomu účelu je programů spousta , já osobně bych použil , pouze k vypálení , Ashampoo Burning Studio 2009,version 8.03 - je v češtině, je zdarma, dá se stáhnout na webu . K Neru snad jen to, že má spoustu různých nastavení a mohl by jste se v tom ztratit.
I já se přimlouvám za Ashampo. Je free, v češtině,je jednoduchej i pro počítačový kopyta jako sem já. Používám ho už skoro 3 a půl roku a pohoda. Mám sice verzi 6 ale sem spokojenej.
Asi skoro určitě máte v noťasu nebo PC DVD vypalovačku,Tak si myslím že už tam snad budete mít nějaký program na vypalování nainstalován,zkuste zapátrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.