Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Integrovaná zvuková karta

Od: fatalwir® odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Asi mám v PC nějakou divnou zvukovku protože zvuk z ní je takový "suchý" a hodně tichý. Navíc když mám vše nastavené správně a mikrofon mam odpojený, tak když si kupříkladu pustím hudbu a zapnu nahrávat jakoby z mikrofonu tak je tiše slyšet to co mi hraje do výstupu. Copak mi na to řeknete vy zdejší odborníci? :)
WIN XP, základka MSI 945GZM3 (jestli mi Everest nelže)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Máte kabel k reprákům v zelený díře? Jaké máte repro?

hodnocení

Jasně, nejsem barvoslepej blbec. :D Reprákama to není ty hrajou dobře, ale ve sluchátkách to prostě ten zvuk není ono. V discmanu ale sluchátka hrají výborně (+ ještě to dělá tu prasečinu s mikrofonem) takže to je na 100% základkou. Oni jsou na ní nafouklí koncíci, jestli to není jimi.

doplněno 18.04.12 16:53:

Jěště mě napadlo že u her mi to nevadí ale u poslouchání hudby ano, tak jestli neexistuje nějaký přehrávač co to umí hodně zesílit ale bez praskání šumění a podobných hnusů

ahasver4*
hodnocení

0x

Já bych řekl,že ta deska už má svoje odsloužíno.Ještě bych skusil jiný ovladač na zvuk ale jinak bych ji už hledal místo k věčnýmu spánku.Jen můj názor...:)

doplněno 18.04.12 19:31:

Tak určitě by se dala ta exter zkusit ale to už víš sám,začátečník určitě nejsi...:)

hodnocení

jáj no to bych si musel zase vzít starou desku se Sempronem 1,64 GHz. :( nestačila by mi nějaká externí zvukovka do PCI? Někde bych nějakou splašil

doplněno 18.04.12 17:50:

Jestli si teď všímám dobře tak po 3 hodinách poslouchání hudby se mi zvuk trošku zesílil. Nebo se mi to jenom zdá?

dedkoid*

Co třeba Aukro: aukro.cz/...

hodnocení

No uvidím. S aukrem mam totiz jednu zkusenost a to spatnou.

Stačí jakákoliv prodejna s PC komponenty

hodnocení

Nebo správce PC u nás na škole *smich* on už mě nazývá magorem kolik sem mu toho vyluxoval

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]