Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, popíšu problém, ne můj, ale dost mne to zajímá. Připojení - kabel TV přes router do bytu. Při výpadku proudu a opětovném spuštění routru, již nenaběhl internet ( prohlížení stránek ), ale skype funguje normálně. Router uveden do továrního nastavení, vytvořena domácí síť, vše řádně nastaveno ( asi ) a výsledek je, že net nejede ( stránky ), skype jede bez problémů.
Router - v servisu kontrola, vše o.k.
Připojení - proměřeno poskytovatelem, vše o.k
Notebook - kontrola nastavení o.k, přes wifi od souseda vše normální.
V čem by mohl být problém.Děkuji
"Skype jede a browser ne"..."Na sousedovo wifi jede i browser"...
Dóóst dobrý - jede-li Skype, jede wifi komunikace na router a dále na net... Ale browser nebrouzdá... Jediné, co mne napadá, že má router zavřený některý port... Je možné - zkusmo, připojit na ten router do switche notes kabelem?
Mě to přijde na blbě nastavený DNS.
Jak je nastavený pc a router? Hoďte sem obrázek nastavení wan na routeru a tabulku ze start, spustit, cmd, ipconfig /all na pc, jinak to bude jen hádání
Podle Vašeho návodu to zítra zjistím a dám sem informace. ad1 - ano z druhé wifi jede i browser. Takže je to v nastavení routeru jak jsem si myslel. Zatím Děkuji
Takže přidávám slíbenou odpověď. Problém byl v IP adrese - dynamická a chybném nastavení DNS, nicméně toto nastavila soukromá osoba, poskytovatel se k tomu postavil tak, že jeho wifi je nastavená správně, nebyla.
doplněno 18.04.12 20:08:Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.